Saturday, January 03, 2009

Roti dan Sushi


Aku tengah duduk tunggu teman - teman di Jusco tadi.
Tengok orang ramai lalu lalang.
Hampir kesemuanya budak-budak sini juga.

Hmm, bosan.
Aroma dadah yang aku suka cuma 1 meter jauhnya dari aku.
"Aduhai, bukan hari ni Zara."
Aku senyap - senyap cakap sorang-sorang.

Ada orang sentuh bahu aku dari belakang.

"Sayang..."

Aii, makcik ni terkejutkan aku pula.
Aku pikir sapa la main sentuh-sentuh aku ni.
Kat public plak tu.
Amboi...

"Makan roti dengan sushi je? You sorang ke sayang?"
Aii, kau ni nakal.
If orang lain dengar, apa orang kata hubungan kita ni.

"Takde la. Aku kan amik Kimia. Mesti kena test bahan2 ni semua"
Aku try putar dia.

"Tu yang aku sayang kau."
Aii memang suka camni. Suka bahan Kimia, sebab bidang dia bukan Kimia.
Tercampak kat tempat lain.
Main barang lain plak.

"Dah la nakal"
Aku gigit nanti.
Aku suka ugut Aii.

3 comments:

Nadine said...

shopping lagi....

Nadine said...

shopping lagi....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Nadine :

hehehe~

mana ada shopping aunty~