Tuesday, February 24, 2009

Porno


Porno.
Orang kata aku tulis porno di blog ini.
Aku penulis porno?

Aku bermain dengan kata-kata.
Kata-kata yang bermain di sekeliling dunia aku.

Aku penulis porno?
Aku terkesima dengan gelaran itu.
Aku ketawa.
Aku menulis dalam bahasa pertama aku.

Kamu suka bukan?
Kamu suka dengan mainan bahasa aku kan?

Telur?
Dara?
Basah?
Permainan kata cuma...

24 comments:

mrblind said...

hah!dah nak jadi simbol seks ke apa blog lu ni..hahaha

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mrblind :

tak tau la aku bro..

orang macam2 kat dunia ni...=)

JohnJenin said...

orang otak kuning je baca title entry kamu fikir lain :P (termasuk pakcik)

F A R Y N said...

agaknya kalau masuk blog aku sure dia pengsan...hahaha

kEy said...

hahaha~

kmu bukan p0rno~

tp kmu m0m0~

m0m0= spesis udang yg sgt cumel d dasar lautan~

ahakZZ~~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

JohnJenin :

hahaha~
pakcik udah kantoikna diri nampaknya..

=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

F A R Y N :

agaknya la dear..

suruh masuk kat ko..belle..pasa..=_

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

kEy :

hahahaha~

momo ke aku key??
LOL!

i.am.belle said...

HAHAHAHAHA giler sengih kat sini.

baru sebut 'telur' 'dara' 'basah' dah ingat PORNO. apa daaa itu olang...

ni aku taip 'vagina' dan 'testis' lagi. (bahasa buku teks okeh nak marah hapernya)

lalalala......

z@md0tc0m ^^ said...

hoho..
tajuk sangat gempak ^^
itu belum porno..
ia hanya promo agaknya :P


p/s: aku bukan promoter

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

i.am.belle:

hahaha~

tu la pasal belle..

belum aku buat secara besar-besaran lagi..

hahaha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

z@md0tc0m ^^ :

hahaha...

itu promo untuk orang2 yang mahu tahu shaja~

LOL!

KhairiL's said...

alamak...
apa yg lucahnya kt sini:

x nmpk pun
x de pun
x jmpa pun
x tau plk
x subahat OKEH
x suka OKEH
x msk cmpur OKEH

dan mayak lg x
hehe

IxoRa said...

Simbolik....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

KhairiL's :

betul tu Comel...

memang takde yang lucah..=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

IxoRa:

Yeah!

Setuju!

Simbolik!

eliza said...

tak kesah la..

yg penting aku suka blog ko dan dgn ko skali.. =D

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

eliza :

Owh dear...

Aku sayang kamu juga!!

Pali said...

pasni taruk gambar.

aku upload gambar 'telur' nanti.

ehh,

smlm aku bg ko gambar 'telur' tu kan??

hak hak hak!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Pali:

hahaha~

hotak kau!

kau ingat ni blog porno ke?

telur tu telur goreng sengal!

hahaha~

mira amair said...

xpa..itu adalh bhs yg simbolik n unik..
truskan..
saya suka mmbacanya..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mira amair:

hehehe..

terima kasih mira..

selagi tangan mampu mengetuk papan kekunci..saya akan menulis

penjenayah.merah.jambu. said...

kau tak porno.
kau bijak.
aku suka.

tapi porno buat manusia lincah mengeclick,kan?
kuikui..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu. :

hahaha~

aku setuju dengan kau..

=)