Thursday, March 12, 2009

Benci Aku? Terima Kasih...Aku Tukar Ini Sebagai Peribadi


Buat semua...
Terima kasih kerana singgah dan sempat mengutuk aku disini.
Jutaan terima kasih.

Mulai 14hb Mac 2009,
Dunia Sebelah Zara akan berbentuk peribadi dan bukan tontonan umum lagi.
Terima kasih atas kata cacian.

Aku tahu aku merapu disini.
Aku tahu apa yang kamu kata.
Jangan berpura-pura dengan aku!
Aku masih manusia!

18 comments:

messyremo said...

laa...
pedulik aper ngn kater2 orang...
wat cm bese sudey...


blog ko,so ikut suke ati dan perasaan ko la nak tulis aper...
diorang xsuke,diorang bole kuar...

tapi jap ek..
adakah aku termasuk dalam kategori yang kutuk ko?

maaf ye kalau terkasar bahasa...hehe

AHMADSUFI6177 said...

ape nie? aku baru nak enjoy baca blog nie.. best siot...betul nie..huhu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ada merajuk di situ ;)

farah liyana said...

kalo mahu private,
sila invite saya.

:P

Nadine said...

what happen dear,don't bother with what other says as long as you tak menyakitkan dia orang dah...do want you want,it's yours...i love it anyway...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

messyremo :

ntah...

tiada jawapan untuk itu..

aku masih berfikir...

lalalala~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

AHMADSUFI6177 :

huhuhu~

tapi ada org kata tak best...-_-"

mira amair said...

laa..jgn wat cmni..aku enjoy kt sni..blog ni aku happy.biaq ar apa org nak kta..depa tu jeles n ada pnyakit sakit ati..xleh diubatkan dah..janji kita enjoy k...muahhhh!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

kelihatan ya Nuar?

alahai...malu..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

farah liyana :

baik!

zAhiDah diHaz 17 said...

zara sayang, kalu u nak wat porive blog ni jangan lupa invite i. i nak lepak kat cni la

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Nadine:

something AUntie..

everything will be fine..+0

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mira amair :

hahahaha...

ntah sayang...

orang2 ni pelik lah~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

zAhiDah diHaz 17 :

sure sayang!!

A a D i I ? said...

eh??? kenape??

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

A a D i I ? :

dah tak jadik sayang~

AHMADSUFI6177 said...

haha... aku rupanya gerangan yg mengutuk dirimu... maafkanlah aku... hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

AHMADSUFI6177:

ehh..mana ada beb?

takde ahh..