Wednesday, March 04, 2009

Kamu Mahu Porno, Aku Bagi...




Oh, kalau kamu merasakan kasih sayang yang aku curahkan di sini
adalah kasih sayang berbentuk porno,
aku mahu kamu analisis gambar ini.

Kasih sayang itu meluas.
Ya, universal.
Jangan kamu sempitkan minda kamu.

46 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kaki nenek tu smpi ke bawah tido dier yer...sungguh porno :p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hahaha..

kaki nenek itu ya?

zara tidak pasti..=)

sharamli said...

kasih syg antara manusia ngn haiwan..ngeh3

Tirana said...

Zara..hehehe...nenek dan datuk orang putih romantik tapi nenek dan datuk orang melayu, macam mana agaknya ye..

Naz said...

nice pic. agak mendalam maksud yg tersirat..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Sharamli:

hehehe..
boleh juga..=)

kasih itu universal kan?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Tirana :

Kak Tirana..kalau datuk dan nenek Melayu mungkin begitu juga di rumah..di luar tidak mampu menunjukkan kasih sayang begini..takut dikecam masyarakat~

alahai..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz :

apa maksud yang mendalam itu ya?

tertanya2 juga hati ini..=)

Naz said...

lupikirlasendri... ahak..ahak..ahaks...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

aiceh2...

ko ada mohon jadi co-partner Nabil ke Naz?

Lu jangan..hahaha~

Naz said...

si nabil tu... ala, maleh nak partner2 ni. huhuhhuu...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz :

aiceh2...

malas kau...

=)

Naz said...

ko kerojer aper hah? asyik layan porno jer. bos ko x marah?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

aku student ahh...

=)

kerja aku belajar..

boss aku..pensyarah aku..

mana plak aku layan porno?

main tuduh2 aku..huhuhu~

Naz said...

ooo x ngaku yer??? meh aku debik ko skali. dush3x...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

huhuhu...

aku kena debik di pagi hari...

mak!!

nak balik rumah!!

Naz said...

kena debik sikit balik rumah ngadu... kena debik sikit balik rumah ngadu... ni yg abg senior geram ni. jaga ko, aku tunggu ko kat simpang...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

huhuhu...

tunggu kat simpang?

ok..ok..

dapat milo ais skit nanti..hahahaha!

aku suka nescafe ahh..baru syiok tarik dadah itew~

Naz said...

ooo... nak air milo ais yer?? nah amik ko ni air longkang tepi loji kumbahan..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

keji ahh lu snior!

tak mau gua kawan dengan lu lagik!

aku panggil kaki pukul..belasah lu cukup2!!

Naz said...

ala bucuk2... takutnyer gue.. ampun bu... gue suda tobat... ampun...

Adry said...

hahaha... tak porno pun...

nAd.dOt said...

syg menyayang,,lalalala..
x cukup porno la Zara..=p
hahaha

Helmi Razali said...

uiksh, lucah lucah. hahaha. aku rasa terangsang tengok gambar tu la zara. haha. tapi betul, kasih sayang ada banyak bentuk.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

tau takut...

mu tunggu ambe datang tau?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Adry:

hehehe..

memang tak..=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nAd.dOt :

tak cukup ke?

amboi...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Helmi Razali:

aduhai tuan doctor..

kau terangsang?

hahaha...

betul3!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tokwan dan nenek itu sungguh romantik...

hahhahah

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nAd.dOt said...

a ah.. i suke yg lebey2..
wakakaka

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

hehehe...

memang romatika lah..

hahah~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nAd.dOt :

hahahaha...

nanti aii buat ok?

hahaha~

nAd.dOt said...

i tunggu penoh debaran..
wakakaka

addyaholix said...

tajuk-tajuk entri kamu bikin hati berdebar laju. haha!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nAd.dOt :

hehehe...

aku akan buat kamu lebih ghairah..lebih teruja dengan entri2 seterusnya..

hahaha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

addyaholix :

hehehe...

biar berdebar...asalkan kamu suka...

hehehe~

tapi belum masih boleh melawan kamu..=)

Naz said...

berapa bnyk komen da... panas betul blog ni... fuh..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

Naz...

kamu punya komen yang banyak..hahaha~

Naz said...

tp x sebanyak tuan empunya blog nih.. :p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

well, itu sudah pasti..

kang orang tertanya2..siapa tuan punya blog kang...

hahaha~

Naz said...

:p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

naz:

berguling2~

Naz said...

bekalan sangt cantik berbungkus.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

huhuhu...

mestilah...

benda2 camni mana bleh bagi terang2an?

haha~

eliza said...

wah lena nya tidur...ada lop2 lg tu...best..hehehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

eliza :

kau mahu?

jom!