Saturday, March 07, 2009

Pakailah Baju Sayang...




Aku memerhatikan trafik (laluan) blog aku.
Pelbagai manusia datang.
Kamu, kamu, dia, mereka.

Pelbagai alamat laman sesawang yang aku terima.
Kalah dunia aku yang lagi satu.
Lebih meriah di sini.

Oh, jangan lupa pakai baju bila kau baca blog aku.
Mungkin kau sedang diperhatikan.

16 comments:

jiji najiy said...

huh??
ur blog de CCTV ker sayang..
cane tau nih...
lalala~

Tirana said...

hehehe...dok sorang2 dalam bilik..tak payah pakai baju pun tak pe kot.. atau ada orang yang mengintai..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

berpakaian sepatotnya

in case berbaju tapi berseluar tidak kang naya :p

saudagar gaRAM.. said...

alamak..

flier tak sampai..
bahaya..

penjenayah.merah.jambu. said...

ops..men tao aku tak pakai bju ni?
bahayeeeeeeeeee!

sharamli said...

mesti bpaAkaian supan...hu3

eliza said...

alamak...aku terbaca entri ni sebelum memakai baju...

hoooo ada nampak sesuatu kah?

abis la... :D

Ritz @ Richeal Phil said...

haha salam dari junior..lucu bangat blog akak.. haha... i oldi become your follower, hope be my follower too.. oh ni kerja senior yeh huhu

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

jiji najiy :

huhuhu~

kan dah kantoi kamu..

hahaha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Tirana :

hehehe...

anda mungkin sedang diperhatikan kak..

haha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

aww...

jangan Nuar...

bahaya gitu~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

saudagar gaRAM.. :

hahaha~

ye ke?

aduhai..

=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu.:

ahh!!

jangan sayang!!

pakailah baju..=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sharamli:

hehehe...

pakai sayang..=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

eliza :

bukan setakat nampak..

aii rakam ok?

hahaha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Ritz @ Richeal Phil :

hahaha~

Thanks a lot Ritz..

hahaha///

lucu bila aku mau ketawa saja~