Tuesday, March 03, 2009

Tiub Merah Dan Kisah Pertama


Orang datang blog aku.
Orang membaca di sini, aku memang sangat gembira.
Aku gembira kamu datang.

Aku gembira dengan kehadiran kamu.
Aku gembira dengan komen yang kamu tinggalkan.
Sungguh, itu sangat membahagiakan aku.

Tapi, aku tidak memerlukan perkara itu.
Aku tidak memerlukan alamat-alamat pelik itu.



Tiub Merah (baca : RedTube)
Kisah Pertama Saya (baca : My First Time)

...serta pelbagai alamat laman sesawang lagi.
Sumpah, aku tidak perlu.

Kalau kamau datang kerana kamu sayang, sila tunjukkan sayang, cinta, kasih atau ciuman kamu kepada aku.
Bukan tinggalkan aku dengan perkara pelik itu.

Ini bukan blog porno.
Ini bukan blog picisan.
Aku menulis, menyediakan pelantar bahasa buat aku.
Bukan untuk sesiapa, untuk kebahagiaan aku serta kamu.

Terima kasih kerana datang.
Terima kasih kerana membahagiakan aku.
Cinta-kasih-Ciuman buat kamu.

20 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

indah bahasanya...ada sinis dalam bunganya ;D

en_me said...

ignore jewwww..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hehehe...

menyentuh hati serta tangan mereka yang membuatnya bukan?

=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

en_me:

bukan setakat ignore jer..

siap delete lagi en me...

penjenayah.merah.jambu. said...

hikhik..
entah2 org itu pk kau sangat berminat dengan porno kot?
hahahaha..
*aku masih tak bleyh benti gelak pk semua itu*

cinta-kasih-ciuman kamu telah aku simpan dalam almari kaca..
hikhik..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu. :

hahahaha..

gamaknya..

adakah aku terlalu porno?

sengal dia ahh~

khinhooi said...

red tube bukan site porno ke?,,,

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

khinhooi :

memanglah porno..-_-"

ada orang tinggalkan link site tu untuk aku..sangat pelik..aku tak menonton porno..=)

penjenayah.merah.jambu. said...

boleh tahan porno la..
tapi aku suka!
sebab porno ini jenis intelektual dan humorous.

hahahaha.porno ada macam2 jenis pulak ye?oh,ini doktrin aku sje ya!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu.:

hahaha..

kau juga kata aku porno...

kita sama2 porno?

mungkinkah begitu sayang?

ahh..aku mengajak manusia berfikir..

berfikir ke arah lebih matang~

muhammad shaufiq said...

janganlah begitu sedey.

sapekah geranganye yang meninggalkan link tuuu.

redtube tuuu kelucahan yang ganas.

mari aku tinggalkan link lucah yang agak berpatutan.

seperti kartun shin chan, naruto,
wanderpets...tengok ?

yaaa.mak aku pun x bagi tengok lucah nie.
die bagi tengok kelucahan dalam kartun shin chan sahaje.

hehe..shin chan tuuu lucah ape ?

Pali said...

gigi tak gosok ada hati nak cium aku.

hahahah

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

muhammad shaufiq:

hahaha..

aku setuju..

sin chan tu sangat pervert...

pervert habis...

haha~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Pali:

hahaha..

aku dah mandi pun dol!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kiasan yga MANTOP.....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

hehehe...

mantop eks kak?

hehehe~

AHMADSUFI6177 said...

aku suka blog kau... ayat2 kau penuh perasaan dan lembut... jikalau aku juga berbakat macam tue..

hehe..

love your blog!!!

eliza said...

aku bahagia dengan mu...

nah ambil ini cintaku kasihku ciumanku...muaahhh222

:)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

AHMADSUFI6177 :

ahh...

terima kasih...

aku berdoa agar aku tidak tenggelam dengan kasih sayang kamu~

hehehe~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

eliza :

ahh sayang...

terlalu cinta kamu!!