Sunday, April 19, 2009

Hendak Dapatkan Garam Pun Susah, Inikan Pula Gula...


Aku sibuk dengan persiapan menjelang hari peperiksaan.
Tadi aku luangkan sedikit masa berbual dengan Garam.

"Gua gembira sungguh Garam!"

********************************************************************



Orang selalu tanya aku...

"Zara, kenapa suka ambil gambar yang agak kontroversi?"

Jawapan aku (tersurat) :

"Oh, belum sampai tahap kontroversi lagi ini.
Selalunya hanya kasih sayang antara dua sahabat."

Jawapan Tersirat :

"Tiada siapa yang terjah saya lagi. Nak mengorat anak orang pun susah"
(Garam punya harga 12 ribu tahu?...Jangan marah Garam...)
(Kekasih Gelap Yang Cerah Pula Hang Milik Wanita lain...Alahai...)


Nota : Siapa mahu jual data personel mereka pada aku?
Aku masih menunggu...
(untuk perhatian para penemu jodoh)

Lebih gambar, sila tekan DAHI ini...
Terima kasih.

Nota Kaki Kimia : Aku dalam keadaan tepu dengan urusan duniawi
(Pensyarah kacak punya ayat ini)

12 comments:

honeypingu said...

gud luck exam! ngee

yginsaf.com said...

dua belas hibu jakkks.. ekeke

khaLifah feDi said...

emmm sdg bercengkerama ea? lalala :)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

honeypingu:

Thanks sayang!

^__^

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

yginsaf.com :

mahal tu en me...

hahahaa~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

khaLifah feDi:

bercengkerama bersama buku2~

farah liyana said...

sudah mahu exam yer sayang.

good luck!

:)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

farah liyana:

Thanks..

Good luck buat kamu juga laling!

Monkey D Luffy said...

kirim salam sama kawan mu... sweet... aku suka ;p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Monkey D Luffy :

aiceh..

kawan aku?

aku tak sweet ke?

saudagar gaRAM.. said...

hoit..
dua belas ribu harga sebelum gua grad..

kalo pas dah grad jadi lima belas..


ok gua buka tawaran untuk 10 ribu..
mula sekarang..



..
...
....

dah tutup..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

saudagar gaRAM.. :

ko tunggu je garam..

nanti gua masuk minang lu~

huh~