Wednesday, April 22, 2009

Kaedah Meletupkan Makmal Dan Meracun Seseorang?


Mahu meracun anak didik kamu?
Mahu meletupkan makmal?

Maaf, anda telah menekan alamat atau pautan yang salah.
Yang ada di sini hanyalah bakal menteri yang telah bersara.

Kimia di dalam Pendidikan?
Pendidikan di dalam Kimia?

23hb April 2009

Pendidikan Kimia
9.00 - 11.00 pagi
Bilik Seminar, Fakulti Pendidikan.

Nota Pelukan :
Peperiksaan sebentar tadi amat menakutkan.
Rasa seperti jawatan Menteri Pelajaran harus aku sandang secepat mungkin.


30 comments:

sharamli said...

erm...ari ni pny dh lepas..s0k plk..
all da best dear

sharamli said...

1st....yuhuu

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sharamli:

Thanks darling!

yuhfoo!

pening2!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sharamli:

hehehe~

anda 1st dan 2nd!

phewitt!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ari ni kamoo exam yer cayang....
gud luck tok esok..


(^_^)

♥ Yanie Putrajaya ♥

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

hehe~

tq kak!

tasikmerah said...

tak tidur malam la pak muhyidin... hehehehe....


.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

tasikmerah:

jgn cakap dengan dia kak~

hahaha~

Ripsta said...

racun pikiran dorang.. yak yak..

p/s: that vid sedih kan.. nangis i tengok.. waa

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Ripsta :

yeah!!

mari meracun2!!

i like!

p/s: mataku bengkak ni..sebab terharu dan tersentuh gila2 tengok vid itu...sapa yg tak habiskan makanan pasni..membazir..harus disembelih2~*kejam*

Ripsta said...

tu la..
jgn nak memilih makanan sangat..
jgn nak makan fast food je..
org lain tu mkn lebih org je..
siyes i terasa sangat dengan that vid..
rasa nak blanje je dorang makan puas2..

Naz said...

bakal menteri yang telah bersara?? aku cuba memahami apa yg ko taip tu.. cepat2 la jd mentri pndidikn. kasi modify semua subjek dan silibus bagi senang2 cikit.. hehehe.. time tu baru aku akan further my study..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Ripsta:

betul tu...

sangat sedihlah~

kalau tengok kat cafe pun sama, bebudak ni makan, left over tu buleh makan untuk 2 mulut lagi..makan sikit tinggal. Certain Malaysians (for eg) rasa mewah sangat2. Rasa mewah sampai kalau nak membazir makanan tu tak kisah. Gila!

Sikap gila macam tu!
Betul tu..rasa nak tolong dorang..bagi makanan yang berkhasiat pun jadilah..dari makan makanan yang left over.

1. u amik dari tong sampah.
2. u amik malam.
3. tiba kawasan rumah pagi.
4. semua orang berebut2.
5. makan dgn family lagi...

aduhai....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz :

menteri pelajaran bro..
menteri pendidikan memang takde..
hahaha~


doakan aku eks?
nanti buleh kita buka universiti kita sendiri..
hehehe~


hidup sarjan misai!
err..maksud aku..
hidup sarjan gitar!

tak2...hidup sarjan Naz!

Naz said...

eh ye ker? maklumlah dah lama kena buang sekolah.

aku akan selalu doakan. nnti kita boleh buat 'u' samer2.. boleh aku jd pak gad kat entrance. da boring jd polis. asyik2 kena kejar penjenayah jer..

sarjan cabok jer.. hahaha...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz :

hahaha~

apa plak jadik pak guard jer?

camne kita nak seludup bekalan camni?


aduyai~



hahaha~

yginsaf.com said...

meracun ghitewww..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

en me..


hahaha~


bajet cam buat jer...


LOL!

k.e.r.i. said...

bawak blog sekali masuk exam.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

k.e.r.i.:


pastu korang semua jawabkan?

bagus!


hahaha~

Naz said...

Aku jadi pak gad utk ushar line.. 1 lg sebagai 1 taktik marketing..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Naz:

owh!

kamu memang sesuai gitu!!

~Cinta Cukulet~ said...

harap-harap kamu dapat jadi menteri pelajaran esok...hehe..dan jgn lupa mansuhkan segala jenis peperiksaan yg memeningkan kepala :p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

~Cinta Cukulet~:

yeah sayang!

mansuhkan!

hahaha~

Y E R N ain said...

cik zara!
i amek menteri kessihatan.

u amk menteri pndidikan.

set!

;p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Y E R N ain :

cantik gak tu syg!!

moh2!

Monkey D Luffy said...

br ku tau ko bakal cikgu

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Monkey D Luffy :

erk...


baru tau?

penjenayah.merah.jambu. said...

wa..klu macamtu kesian bakal anak2 aku nanti nk belajar..
adakah masa depan mereka...oh no!!!!








..mesti penuh kasih sayangkan zara?
:)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu.:

hahahahaha...














kasih sayang sepanjang hayat aku berikan kepada mereka..



lebih2 lagi kalau tahu mereka anak kamu..