Monday, April 13, 2009

Kekasih Gelap - Setahun Berlalu...


Setahun berlalu...
Setahun setelah kita berdua duduk makan berdua...
Setahun...



Semusim telah berlalu.
Kamu buat aku tersenyum.
Kekasih gelap aku yang cerah.

Senyuman.
Dengan pesanan ringkas, kamu mampu buat aku tersenyum.
Aku rindu kamu.

Kekasih gelapku yang merupakan kekasih wanita lain.
Aku hanya adik baginya.
^____^

*Emosi kurang stabil*

29 comments:

sharamli said...

ehem2

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

ooo...pakwe kamu ek hehehe ;)

messyremo said...

emmm..no komen..hahaha

mrblind said...

peh..show off pakwe..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sharamli:

nak ubat sayang?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– :

malangnya bukan syg~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

messyremo :

no komen is a comment~

^__^

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mrblind :

owh..tidak bro~

zAhiDah diHaz 17 said...

erm...
xtau knak kata pe

ciK LyndaWawa igUana said...

pakwe kamu itu?hehehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

zAhiDah diHaz 17:

hahaha~

mngapa?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ciK LyndaWawa igUana :

alangkah bahagia jika dia adalah pakwe ku~

Adry said...

ehem ehem.. kalau you suka.. bagitau jerr...


Adry @ http://www.adrysabry.com

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Adry:

ahh..mana boleh..

mati sia bah~

hahaha~

yginsaf.com said...

gelap teww macam hitam sitampok manggis kerrr.. ammvoiii

mira amair said...

abang angkat ek?sdah terangkat sama dia ka syg..?huhuhu..

Hidup KOKA said...

Dia dah hantar rombongan meminang ke lum?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

en me..

hahahaha~

mana2 pun boleh gitew

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mira amair:

dia adalah senior syg~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Hidup KOKA:

blum lah pulak..huhuhu~

Pali said...

ko ni kekurangan kasih sayang ker, gila nak berlaki ker atau sangap batang?

penjenayah.merah.jambu. said...

emosi kurang stabil?
stabil2kanlah eah.
kekasih gelap kau yg cerah dah jumpa cahayanya,and i think you should get one.get a life zara..jgn sedih utk sesuatu yg bukan hak,ia sangat menyakitkan.oh,aku pernah rasa sayang kat kekasih wanita lain,dan aku tak pernah bahagia untuk itu.poor me,10 tahun aku jadi mcm tu sblum aku sedar,i dont deserve him.never.lol.gila lama.

pejam mata,and flirting zara!!yeahhhh!
hihi,bergembira ok,sbb bile kau tak ok,nmpk sgt suramnya.hilang seri cinta,kasih dan ciuman kau selama ni. :)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Pali :

satu pun tidak.

terima kasih atas pertanyaan.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu. :

aku tidak kisah dengan cinta.
aku kurang stabil sebab tesis syg~
bukan cinta manusia itu~

penjenayah.merah.jambu. said...

oh..sorry..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

penjenayah.merah.jambu. :

no big deal syg~
aku tahu kamu ambil berat.
aku sayang kamu!
sayang sgt2 tahu?

A a D i I ? said...

ohh..sadis!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

A a D i I ? :

sadis ka?

hahhaa~

cik intanurulfateha said...

.kalau ade jodoh, x kemane
.die lum kawen lg kan? :P