Wednesday, April 29, 2009

Pertempuran Terakhir Dengan Si Kacak

::Kawasan Terbaru Kejadian Aku Bersama Si Dia::
9.20 pagi waktu tempatan Bumi Selatan.

Kami bersama berpeluk, berciuman dan tidur di hamparan tikar ini.
Aduhai.


Pertempuran Terakhir.

Simetri Dan Spektroskopi Molekul
2.30-5.30 petang
Fakulti Sains

Si Kacak atau Si Comel,
nantikan aku membunuh soalan-soalan kamu.

Kalian, doakan aku mampu menundukkan Si Kacak itu...

18 comments:

jiejah said...

gud luck bebeh!!!

khaLifah feDi said...

wah bes yok!! tido kat alas tikar tapi law umah papan ok ler!

leadleedeea said...

zara...nice pink pencil case...dun forget to give me ur add k? hugs

sharamli said...

all da best..
xaci...da last...0rg ad lgik..uhuk3

a.n.y.s.s said...

paper laz yek..all d best..
ni pun baru je abez td..heheh..

~Cinta Cukulet~ said...

gud luck cik zara..jawab soalan baik2 :D

messyremo said...

ape motif cotton bud tu?

haha....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

jiejah :

tq kak!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

khaLifah feDi :

rumah aku rumah batu~

asrama aku juga batu~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

leadleedeea :

thanks kak!

haha


zara dah dro kan dah~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sharamli :

takpe sha~

nanti habis gaks~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

a.n.y.s.s:

kamu pun paper last kan sayang?

hehe~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

~Cinta Cukulet~ :

Thanks a lot CC
sayang~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

messyremo :

macam2 dear~

Monkey D Luffy said...

mana gambar bercium?

milimilo said...

si kacak pasti terpesona dgn kamu..hihi

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Monkey D Luffy:

hehehe~

ada..nak ke?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

milimilo :

aduh sayang~

harapnya begitu~