Saturday, July 25, 2009

Hitam, Putih Atau Kosong - Itu Tetap Aku


Kepenatan.
Penat. Sunyi. Rasa Mahu Membunuh Secara Menegak.



Sudah Lama Tidak Mengambil Gambar Secara Menggila.
Rindu dengan suasana itu semua.
Aduhai.



Bersama Cinta Hati...
Teman Sebilik Di Tahun Akhir...



Siapa mahu datang kenduri esok, sila datang.
Maklumat di penulisan di bawah ini!
Oh, bukan pertunangan, bukan perkahwinan aku.
Aku belum layak mengecapi nikmat dunia yang itu semua.
Masih terlalu jauh...

Zara : Si Comel kata dia rindu Si Kosong.
Si Tengik kata dia rindukan Si Busuk.
Zara kata dia rindukan Si Kosong, Si Busuk, Kekasih Gelap, LCH dan Kekasih Pertama.


Terkini : Al-Fatihah buat Yasmin Ahmad.
Sila tekan SINI untuk lebih pembacaan.

44 comments:

PETAK.! said...

PETAK masih tidak faham.Di mana rumah cikgu.:((

leadleedeea said...

u look so cute dear...esp gamba zara menggila..haha~!!

messyremo said...

hehe...

aku sgt suke gambar yg pertama..

mmg agak menggila zara:)

<< s| tED| >> said...

aku suka gambar muncung yg tunjuk 1 tu... macam gambar kanak-kanak pra sekolah.. ekkekekke..

hidayah said...

huhu

mmg gila ah zara

fake ke ? tang mana lak tu ?

meo188 said...

uiks... posing yg gediks2... huhuhu :p

sharamli said...

rindukan sy jgk kn?

farah said...

kau mmg gila bergambar yer sayang!

:D

KhairiL's said...

hoho
snap byk2 gmbr bt kenangan

Raihanna said...

cute kamo bertudung merah zara..
hik2....
kadang2 rai pun suka gak amek gambo2 gila2...
hahahaha..
nak2 kalau dah terlalu boring atau takde keje langsung nak wat..
kan2...
xpun kalau tension benor..
rehat jap amek gambo..
wakakakakkakak....

cik intanurulfateha said...

~al-fatihah utk kak min :(

.ermm kamu nmpak comel di pic 1st
.nmpak manis di pic 2nd
.and nmpak sengal di pic 3rd
.opss~ sori :P

DIK AN said...

Maaf kak...adik x dapat pergi...

meo188 said...

erm... knp ntah ip sy takleh nk shout kat shoutbox tu... xleh nk wish gudmorning :(



Your IP address 203.82.91.104 has been banned from this shoutbox.

Please try again later.

13may said...

hehhe hehhe....hepi go lucky :D

zamspotte said...

huhu... hepi... hepi... Tumpang gembira leh??

khaLifah feDi said...

i'm blurr zara !!!!

Signorina Syima said...

budak2 tangkap gambar memang gila2...

cikgu zara budak2 lagi ker??

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ya hampon gambar2 mu cekgi garang! :P

kEy said...

w0w!
anda sihat?
ahakZZ~


rindu kam0~

ashie023 said...

ahhaha..memang menggila dan mengganas..aku pong dah lama x buat keje amik gambo gila2 camni...

penjenayah merah jambu. said...

hahahaha,aku takkan lupa pic yg pertama itu!!
cute,cute,cute and insane! :P

ZARA 札拉 said...

PETAK.! :

rumah cikgu kat Muar~

ZARA 札拉 said...

leadleedeea:

hahaha~

TQ kak~

ZARA 札拉 said...

messyremo :

suka ja~

jgn kau cinta plak~ hahaha~

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

hahaha~

nakal kamu~

ZARA 札拉 said...

hidayah :

hahaha~

aku tak nampak fake pon~

ZARA 札拉 said...

meo188 :

hahaha~

gediks kah aku?

ZARA 札拉 said...

sharamli :

sgt rindu syg!

mau ciom!

ZARA 札拉 said...

farah :

hahaha~

kamu amat memahami~

ZARA 札拉 said...

KhairiL's :

mesti punya Busuk~

ZARA 札拉 said...

Raihanna :

hahaha~

kita adalah sgt camwhore kan rai kan?

ihiks~

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha :

hahaha~

pic yg last mmg sengal amat kan?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

DIK AN :

takpe DIk~

akak faham~

ZARA 札拉 said...

meo188:

erk~

ye ke?

aduhai~

ZARA 札拉 said...

13may :

TQ encik!

ZARA 札拉 said...

zamspotte:

bole2..meh sini meh~

ZARA 札拉 said...

khaLifah feDi:


erkk~


kenapa?

ZARA 札拉 said...

Signorina Syima:

agaklah~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

Siti suker bang~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

kEy:

rindu kamoo key!!

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

apa lagi..jooin aku meh~

ZARA 札拉 said...

penjenayah merah jambu. :

Hoyeah abby!!

thats me!

me said...

kamu kelihatan cantik jika tidak mengenakan cermin mata...
spek hitam membuat kamu kelihatan sugul dan tidak ceria, senyum pun seakan - akan tidak ikhlas

maaf, cuma membei komen iklas since saya tidak mengenali kamu :)

ZARA 札拉 said...

me :

hehehe~

terima kasih atas komen kamu..
saya sangat gembira dan tersenyum sekarang ini~