Thursday, July 09, 2009

Pelukan Hangat Juga Satu Kata Carian?


Malam tadi sewaktu berhempas pulas menyiapkan kerja,
aku sengaja mahu melihat dari mana kalian semua datang.
Bukan apa, kadangkala jika berdekatan, boleh diajak ketemu suatu hari nanti.

*sila tekan untuk pembesaran*

Ada di antara kalian yang termasuk ke dalam blog ini dengan kata carian
"Pelukan Hangat"

Sumpah!
Aku ketawa besar malam tadi.
Aku menekan kata carian yang sama untuk mencari apa yang ditunjukkan oleh blog ini.
Nah!

Ya, kata carian itu membawa anda ke muka pertama dan di tangga pertama!
"Rindu Pelukan Hangat Zahrin Daniel"
**anda boleh tekan tajuk itu untuk membacanya**

Sebenarnya, itu hanyalah tulisan yang pendek.
Tulisan luahan hati aku pada Zahrin Daniel.
Aku rindu.
Rindu pelukan hangat Zahrin Daniel.
Rindu yang teramat sangat.
Hampir beberapa bulan aku tidak sentuh dia.

Minggu depan bakal ketemu dia lagi.
Danny, rindu kamu.
Rindu sangat-sangat.

Rindu Danny yang bulat, gebu dan berbulu...
Zara : Pagi ini aku harus ke kedai motosikal. Mahu mengganti tiub motor.
Ya, Tiub Motor. Bukan Tiub Awak atau Tiub Merah!
Oh ya, aku menyokong dasar kementerian yang telah menutup banyak laman sesawang lucah serta porno.
Yang ganjilnya, mengapa yang bagus seperti Veoh dll tidak dibenarkan di sini.
T___T

41 comments:

en_me said...

sibaik bukan 'pelukan terlampau' kann.. kanns cekgu zara itteww

messyremo said...

haha...blog ko ni mmg kontroversi betol..

no satu plak tu utk pelukan hangat..:)

meo188 said...

uisk... apakah tajuk cenggini diluluskan oleh pihak KPM?

apakah?

hidet said...

wah..best tu dapat top rank

<< s| tED| >> said...

ha ha ha!! Berikan saja beliau pelukan hangat itu cik zara!! ha ha ha

hidayah said...

rasa nk gelak kuat jugak ar

bole x ?

HAHAHAHAHa~

pasni nak search jugak ar....

k.e.r.i. said...

cikgu pun buka tiubmerah?
patut lah ppsmi dimansuhkan.

bijen moretti said...

hahaha..
apa perasaan cikgu bila ppsmi suda dimansuhkan?..

farah said...

zahrin daniel.

nama yg cantik!

:)

Precious said...

Weiii ... memang hangat!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kontobesi butui! top 1 tuh :p ekeke..

khaLifah feDi said...

emm jumpe pon hee~

wah keyword terhangat sey !!!

cik intanurulfateha said...

.teacherrrrrrrrr
.nk peluk!
.agagagagaga :D

Monkey D Luffy said...

sang suami nak belajar teknik peluk romantik tu

ngeeeeee

Tirana said...

hehehe...ramai orang sedang mencari kehangatan...

MOKCIK AZWA said...

ohoho..sebab zara pakai minyak wangi hugo boss itu yg dapat pelukan hangat harharhar

sharamli said...

nak pel0k kamo0 b0ley?

atty's said...

meh sini kty nak peluk zara...kekekkeke..

Aku... Dia... Kamu.. said...

X nak peluk2..busuk lar..hahhahaaa..

ZARA 札拉 said...

en_me :

hahaha~

betul tu en me..=P

ZARA 札拉 said...

messyremo :

hahaha~

tu la pasal~

aku pun terkezut~

ZARA 札拉 said...

meo188 :

erk~

boleh kot?

hahaa~

ZARA 札拉 said...

hidet:

hehehe~

tapi daku segan~

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

kalau ku tau sapa..harus~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

hidayah :

hahaha~

sila search~

ZARA 札拉 said...

k.e.r.i.:

aku tak bukak~

sanagt suci aku nih ok?

ZARA 札拉 said...

bijen moretti :

saya sangat bengang!

bengang!

bengang!!

(ayat nampak marah tak?)

ZARA 札拉 said...

farah:

terima kasih syg~

ZARA 札拉 said...

Precious:

hahaha~

ye ke?

aku segan~

ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hahaha~

tu la pasal Nuar~

acik no.1 ok?

ZARA 札拉 said...

khaLifah feDi :

hahaha~

bleh plak org tu search tu eks?

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha :

meh sini meh~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Monkey D Luffy :

hahaha~

mana kau tau ni Kapten?

ko yg search eks?

ZARA 札拉 said...

Tirana:

agagaga~

agaknya lah kak~

ZARA 札拉 said...

MOKCIK AZWA :

aduyai~

agaknya lah kot?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

hahaha~

bleh2~

ZARA 札拉 said...

atty':

hehehe~

bleh gak kak~

ZARA 札拉 said...

Aku... Dia... Kamu.. :

aku wangi wei~

.palisevenfold. said...

ahh...

lepas ni ko google "pancutan hangat" lak.

hehehe

ZARA 札拉 said...

.palisevenfold. :

masuk blog sapa agaknya...

ko ke?

hahahaha~

AmirHaddatsa said...

wah hebatnya! hoho sy lupa dh keyword lucah pe yg drg bese guna..tp keyword tu xde la first dlm google search..
haha pape pn mesti tukng cari tu frust tongeng2 kn?