Sunday, July 19, 2009

Sepasang Baju Kurung Ungu


Sudah dua malam aku termimpikan mengenainya.
Sepasang baju kurung ungu.
Baju kurung yang berlainan tetapi masih warna yang sama.
Ungu.

Ah, aku terlalu menginginkannya.

Zara : Emosi bertambah teruk. Kurung ungu membuat aku mahukannya.
Dipadankan dengan kasutku.


48 comments:

cik intanurulfateha said...

.beli laa
.raye pun dah dekat :)

GiGGLe GaL said...

dik.. kenapa ko dik.. beli la nanti..sepadan dgn kasut..tudung sme purple.. tahun ni tema raya adalah "deep purple!"

sharamli said...

termimpi2 sbb baju raya xde lgik ke?

Monkey D Luffy said...

beli ler

ashie023 said...

dak zara..kenapa nih???aigooo..siap mimpi2 lagik ni, mesti baju tu ader kenangan yg manis..

ashie023 said...

eh jap...ke ko menyesal x beli baju kurung ungu tuh, pahtu org len dah kebas???ahahha..

<< s| tED| >> said...

mengapa dak zara.. apa ada dengan baju jurung ungu itu> aku ada sepasang.. tetapi pastiny alabuh dan lebar untuk kau pinjam kerana aku bersaiz XXXL...

tak pun mimpi tu nak suruh kau pakai baju ungu masa kawen B nanti tak?

Gieyana said...

Zara ~ Seyess..akak pon lately nie gilakan purple!huhuhu...

Moga ko cepat dptkn kurung ungu mu itu yer..:D

messyremo said...

hehe...

nnti bile dah dapat duit gaji...

sile beli 3 pasang~~

nanti bole pakai waktu pagi,tghari,malam..

xdela mimpi2 lagi~~hehe

IxoR@ said...

Pastinya utk digayakan di hari raya....

:D

lea said...

baju kurung utk hari raya yer?

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha:

harus ku cari nanti~

ZARA 札拉 said...

GiGGLe GaL :

kak..aku teringin sangat secara menggila nih~

belikan aku kak~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

agaknya kot sha?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Monkey D Luffy :

belikan aku bleh kapten?

haha~

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

erk..

aku belum beli lagi kak~

huhuhu~

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

aku teringin mau beli kak~

belikan aku bleh?

^_^

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

hahaha~

aku tak tau..

aku pun besar gak ler~

ZARA 札拉 said...

Gieyana:

apa kata kamu taja aku kak?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

messyremo:

ok omar..

kamu nak belikan eks?

baiknya kamu~

ZARA 札拉 said...

IxoR@ :

harap2 dapat kak~

uhuks...

taja aku kak~

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

eleh elehhhh, dik.
ko ckp je la ko nk buat pkai msa konvo nanti, kan.....

ZARA 札拉 said...

lea :

tak tahu lea~

huhuhu~

ZARA 札拉 said...

+h.a.z.e.r.i.n+ :

hahaha~

tak tau kak~

ko taja aku kak~

fazifembi said...

wooo zara ...

bahasa aras tinggi nihh ... susah aku nak faham ... hihii ...

hidup bersederhana ... tenang

ZARA 札拉 said...

fazifembi :

hehehe~

tenangkah aku?

aduyai..taja aku sepasang kurung ungu bleh?

hahaha~

khaLifah feDi said...

owh sama spt temanku dye pun suke seklai dgn color ungu..hee~

p/s:-feh lagu..BENCINTA tue..hee~ suka banget dong !!!

ZARA 札拉 said...

khaLifah feDi :

hahaha~

siapakah temanmu itu KF?

farah said...

sayang,

sila beli untuk raya tahun ini.

:)

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

akak mlas nk masuk blog ko dik.

apesal cursor ko ada lmbang MU????????????????????????


adoii...

ciK LyndaWawa igUana said...

zara, saya banyak baju kurung kaler ungu.....mau??

KhairiL's said...

sila tempah di kedai baju yg berdekatan sebelum tempahan ditutup

Naz said...

adakah ini punca dinda mahu mendapatkan wang lebih? kanda dah 3 kali pakai baju raya yang sama... ;)

en_me said...

tapi naper penglihatan me jadi 'pink' bila baca entri ko nih.. ihihi

Tirana said...

Dapat gaji nanti, pi beli kain warna ungu buat baju kurung..Tak pun, beli aje baju kurung ready made yang warna ungu.

ZARA 札拉 said...

farah:

baik sayang~

ihiks~

ZARA 札拉 said...

+h.a.z.e.r.i.n+ :

dah aku penyokong MU kak~

takkan aku mau letak Chelsea?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

ciK LyndaWawa igUana :

sila buat penghantaran selaju mungkin kak~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

KhairiL's :

bleh tempah pada kamu tak Jambu?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Naz :

hahaha~

bukan kerana itu kanda..

dinda hanya mahukannya~

ZARA 札拉 said...

en_me:

hahaha~

ku tak tau en me~

ihiks~

page lambat loading gamaknya~

ZARA 札拉 said...

Tirana :

Baik Kak Tirana!

Mau taja saya ke kak?

Hahaha~

messyremo said...

bole je syg~~

lagipun kamu udah jadi top commentator aku..

haha

ZARA 札拉 said...

messyremo:

hahaha~

kamu buat aku ketawa dengan menyatakan perkara sedemikian rupa~

Yern Ain said...

ni baju rara or baju kawen?

haha!

ZARA 札拉 said...

Yern Ain :

baju tak tau~

hahaha~

KhairiL's said...

beli je senang

ZARA 札拉 said...

KhairiL's :

tolong belikan sayang~

hahaha~