Wednesday, August 26, 2009

Maaf Semua...Aku Sudah Kembali Menggila Di Sini...


Setelah menunggu hampir 24 jam, akhirnya talian Streamyx kembali pulih.
Syukur pada Tuhan.

Aku punya mel elektronik Yahoo! telah digodam atau apa yang dinyatakan oleh Busuk dibawah.
Ya, dan sekiranya kalian dalam senarai aku, kalian akan mendapati surat elektronik yang berbaur bodoh itu telah dikirim kepada anda. Jadi, nasihat aku, kepada rakan-rakan yang menghantar alamat rumah mereka kepada aku, sila tinggalkan semula alamat anda di akaun Gmail aku.

lordzarasean87@gmail.com

Maaf atas segala kesilapan.
Busuk sedang berusaha untuk menyelamatkan akaun Yahoo! aku itu. Doakan dia berjaya, doakan aku selamat, doakan yang terbaik untuk kami.



Zara : Hari ini sebulan percintaan antara Si Kosong dan Si Comel.

36 comments:

olin said...

wah, tahniah. selamat ber-online semula. nanti aku email balik alamat k..

hihihi~

cik intanurulfateha said...

.congratx suda sebulan
.nk tgk muke si kosong! ;p

Cik RaRa said...

da boleh on9 semula

bagus2..

erm
si kosg n sicumel tu spe ek?

Cik RaRa said...

da boleh on9 semula

bagus2..

erm
si kosg n sicumel tu spe ek?

Cik RaRa said...

da boleh on9 semula

bagus2..

erm
si kosg n sicumel tu spe ek?

░♥si lampu neon♥░ said...

amboi, ko bercinta rupenye yer =) happy for u =)) weweweeeeeeeeeeeeeeee

<< s| tED| >> said...

InsyaAllah semuanya kembali okey nanti..

sebulan ek? alhamdulillah..
si kosong.. jaga si comel baik2..
kalau tak.. nanti aku lesiiingg !!!

paiseh said...

misti kes lupa nombor akaun ni.. xde buku ke?

bijen moretti said...

ahaha..
semoga cepat sembuh ya emel..
weyh..
kau ada bajet lebih x?..
anta la kad raya kat kami kami..
haha..

ZARA 札拉 said...

olin :

hahaha~

ok2~

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha :

hahaha~

muka dia?

ntah~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Cik RaRa :

entahlah dik~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

Cik RaRa :

terima kasih dik!

woot~

ZARA 札拉 said...

Cik RaRa :

woot~

^_^

ZARA 札拉 said...

░♥si lampu neon♥░ :

hahaha~

aku hanya mahu gelak~

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

ganas hang kak~

larik~

ZARA 札拉 said...

paiseh:

hahaha~

hilang sudah beb~

ZARA 札拉 said...

bijen moretti :

kad raya?

bulih~

duit raya tak bulih~

farah said...

siapa si kosong?

:D

shima said...

zara.expose ckit si kosong tuh...nak negok mehh.

Luth Textile said...

kena godam? Sapa yang godam tu? Tak guna betol

en_me said...

kena godam? ini betul2 ke cobaan? hmmmm..

BuDakHutaN said...

try reply emel tu , dia suh masukkan duit ke Akaun western union plak..adei...
eh ,sapa si busuk , tengik dan si kosong... chenta ka... hehehe

ZARA 札拉 said...

farah :

si kosong tidak kosong~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

shima :

hahaha~

4 tahun lagi buleh?

ZARA 札拉 said...

Luth Textile :

kalau aku tahu~
aku udah wish dia mati~

ZARA 札拉 said...

en_me :

betul2 en me~

uhuks~

ZARA 札拉 said...

BuDakHutaN :

ye ke Dak Hutan?

huwaa~

sangat keji betul lah manusia tu~

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaaaa selamat kembali syg..;)

tahniah pada si comel dan si kosong!!
;p

ZARA 札拉 said...

mEiZ SHA :

Thanks a bunch Sis!

^_^

mira amair said...

Aku jugak gila..
ngeh..ngeh..ngeh..

ZARA 札拉 said...

mira amair :

bagus~

join aku meh~

zan-xray said...

mana pasukan kompang... tepuk2 dah sebulan.
adeh.. membizikan diri gak ni.
mana gambar bakal adik ipar abang tu hahaha

ZARA 札拉 said...

zan-xray :

hahahha~

kompang?

tak perlu bang~

hahaha~

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kemain dia hepi internet dah bersambung...signifikan gbr...boleh diterima. hihihi =D

ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaha~

macam2 gaya daku kan?

hahaha~