Tuesday, August 11, 2009

Malam Tadi Dia Muncul Lagi - Anak Mata Mengerling Ke Jari Manis Tangan Kiri


Malam semalam dia tiba-tiba muncul.
Hanya bertanyakan mengenai majlis konvokesyen aku.

Dia tidak dapat hadir.
Ada peperiksaan akhir katanya.
Aku cuma dapat mengucapkan selamat berjaya kepada lelaki itu.
*senyum*

Buat Dia - Aku mahu kamu tahu yang kamu akan berjaya dalam peperiksaan itu.
Seperti yang selalu kamu buktikan suatu ketika dulu, pelajar terbaik!




Zara : Kepala aku pening. Dadah sudah pelbagai warna. Aku perlukan DOKTOR yang KACAK untuk mengubat selsema yang berpanjangan ini. Aduhai.

Rindukan Si Kosong. Si Comel membuat kamu terluka semalam. Maafkan dia.

46 comments:

Pais Chaos said...

sape laki laki tu? pak mat tempe??

cik intanurulfateha said...

.ehem2
.doc yg kacak?
.gatal! ;p

JiEjAh_DeEn said...

akakpun perlukan doktor yg kacak@ganteng .. dimana harus ku cari ? :)

zan-xray said...

cantik paparan blog kau ni zara.
teratur saja.
kalau doktor kacak tu doktor veterinar mau

olin said...

kalu aku jd doktor ko, nak?

xnak?

ahh.. ko memang ngada2~



hahaha...

mEiZ SHA said...

hehehhe
alaaa ngadenyerrrrrrrrr dakkecik nie.:)


main ujan ek demam selsema ni?

.ieLah. said...

oh!
dr che rozid mamat takbley ah kan??
huhu

ashie023 said...

oooo...ko selesma upe nye..semoga dapat doktor yang kacak untuk mengubati mu..walaaa...hehe

PETAK.! said...

Haishh.Bila lah nak kahwin ni.:DD

Paan Tanpa Adik said...

Doktor yang hensem? Memang x dapat la.

<< s| tED| >> said...

cincin ape tu dak zara.. cincin baru permata ke belah rotan? ekekekekeke

ZARA 札拉 said...

Pais Chaos :

aku percaya dia tak makan tempe Pais~

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha :

doktor yang akcak harus~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

JiEjAh_DeEn:

Dr Sheikh Muszaphar boleh tak kak?

ZARA 札拉 said...

zan-xray :

veterinar pon tak kisah bang~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

olin :

kalau kau kacak, apalah salahnya~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

mEiZ SHA :

hahaha~

bercium bagai~

tu yang demam...hahaha~

ZARA 札拉 said...

.ieLah. :

rozid mengalami tumbesaran yang mendadak~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

hahahha~

demand harus tinggi kak~

ihiks~

ZARA 札拉 said...

PETAK.! :

kahwin?

tanya SI KOSONG~

ZARA 札拉 said...

Paan Tanpa Adik :

takkan doktor seksi kot?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

cincin?

hahahha~

Precious said...

Kamu selsema ye Zara? Kamu jangan men2 ngan selsema musim skang nih! Pastikan kamu gi jumpa doc yg hensem tu, eh!

penjenayah merah jambu. said...

doktor yang kacak?

suka!suka!sukaaaaa!

p/s:get well soon my dear,rajin2 minum air buah,bukan dadah kamu tu tau..hehe

BuDakHutaN said...

err... kalu camtu , aku bg pihak lelaki mencari DOKTOR yg ChantEks plak.. hehehe.. tuluuuunggg

messyremo said...

sile p klinik zara~~

jgn asek bergantung kat ubat jer..

takut sakit lain..

ermm..Dr house mau?haha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

dik zara. ko cepat2 dptkan vaksin di klinik dik.ko jgn jadik pyebar virus d hari naik pentas nnt.

naz said...

selsema yg berpanjangan? sound scary! virus apakah? go get your doctor! kacak ke tak kacak layan je.huhuh

Naz said...

kalo dah kena selesema harus pergi klinik segera...

meo188 said...

take care......

meo188 said...

take care......

meo188 said...

take care......

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat berjaya ye..untuk lelaki itu....cincin tu sape punye ye?

ZARA 札拉 said...

Precious:

hehehe~

baik kak!

ZARA 札拉 said...

penjenayah merah jambu. :

aduhai sayang~

kalaulah ada, harus ku terbang mencari dia~

Uhuks~

ZARA 札拉 said...

BuDakHutaN :

hahaha~

aku dah agak dah~

mesti mau yang cantek juga~

ZARA 札拉 said...

messyremo :

Dr. House?

tak payah~

ZARA 札拉 said...

+h.a.z.e.r.i.n+ :

hehehe~

baiks kak!

ZARA 札拉 said...

naz:

Uhuks~

Baiks!

it did sounds scary to me as well~

ZARA 札拉 said...

Naz :

baik kanda~

ZARA 札拉 said...

meo188 :

I will Meo!

ZARA 札拉 said...

meo188 :

Thanks so much!

ZARA 札拉 said...

meo188 :

do really appreciate it!

ZARA 札拉 said...

ciK LyndaWawa igUana:

entah kak~

Uhuks~

khaLifah feDi said...

buah hati kamu ker?

ZARA 札拉 said...

KF :

tidak~