Friday, August 14, 2009

Raptai Akan Panjang Macam Rantai Ke?


Salam semua!
Zara dalam perjalanan pulang ke kempus selatan bagi menghadiri konvokesyen pada hari Isnin ini. Malangnya, tidak dapat menghadiri raptai atas kesilapan diri sendiri. Ku ingatkan pada sebelah petang, rupanya bermula jam 8 pagi. Tetapi tidak mengapa!
Akan merindui kalian semua!
Sumpah!



Setiap kali berjalan melalui tasik ini, hati digamit perasaan yang bercampur baur.
Rindu pada mereka yang pernah bersama.
Bagi sesiapa yang ingin bertemu, Zara bakal berada di kampus selatan dari 14 hingga 17 Ogos 2009 (hari konvokesyen).
Sila hubungi nombor peribadi aku!

Zara : Hati sedang tersenyum melihat gerbang kampus selatan.

42 comments:

Pais Chaos said...

raptai panjang macam rantai dan teratai!!!

ashie023 said...

wah best nye dapat jupe kengkawan lama ....rindu mengamit kenangan(cam lagu je nih)

farah said...

sayang,

selamat utk kamu ya.

:)

Wanita Itu said...

sonok kan sayang, balik ke tempat kiter belajar..

pernah sekali kakak outstation ke perlis..

akak amik kesempatan balik ke UiTM..

balik ke tempat makan yang akak selalu lepak ngn BF *yakni suami kakak sekarang..

bahgia, terharu, sedih semua ada..

tak sedar, dah bergenang air mata..

maluuuu*_*

~dARlee zURiS~ said...

selamat berconvo syg..
:)

k.e.r.i. said...

ada nombor lain ke selain nombor peribadi?

mRs.jUkoGYu said...

smoge selamat sume yea dik...;)

GiGGLe GaL said...

nombor tak pribadi ade? nombor primadona ade dik? erm..tak pe.. no preettt preeettt ade?

take care ye adik-ready-made-ku..

.ieLah. said...

sayang,aku tak pernah berkonvo.
tapi masa raptai tauliah aku,siap tidur selama 2 jam di dewan.haha.tu pon masih tak habis lagi yang raptai.hu

tapi actual day,tak.sebab sangat bersemangat.hehe
see u soon! ;p

bijen moretti said...

ahahah..
raptai cam rantai..
terpulanglah rantai yang dipakai lelaki atau perempuan..
kalau perempuan panjanglah smpai ke lantai..
mwahahak..

cik intanurulfateha said...

.haha kite x pegi pun raptai
.sbb raptai pun juz tgk dlm video yg di tayangkan
.malas lah~ ;D

zan-xray said...

Tempat jatuh lagikan dikenang, ini kan pula tempat bermain.. tempat belajar dan tempat kau tersenyum melihat si dia.
:p

░♥si lampu neon♥░ said...

zara aku rase nak tolak ko masuk tasik tuuu

<< s| tED| >> said...

raptai? rantai? bersepai? terkapai-kapai..?

selamat berkonvo!

meo188 said...

im so happy 4 u! :D

♥Hernee Nazir♥ said...

msti zara dh x sbr2 nk konvo ni..

Raihanna said...

zara dah nak konvo da...
sronok nye...
rai kirimkan bunga dari jauh ek..
hihihi
tahniah zara

Monkey D Luffy said...

mintak nombor peribadi ko

sharamli said...

n0 peribadi bp?

meo188 said...

raptai mcm petai

messyremo said...

arini pun mesti panjang cm rantai~~

er..jgn lupe pkai mask~~hehe

ZARA 札拉 said...

Pais Chaos:

hahaha~

teratai katamu~

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

sangat menggamit sesuatu~

ZARA 札拉 said...

farah :

Thanks syg!

ZARA 札拉 said...

Wanita Itu :

aduyai~

aku tiada cinta hati di bumi selatan kak~

ZARA 札拉 said...

~dARlee zURiS~ :

TQ sis!

ZARA 札拉 said...

k.e.r.i. :

ada beb!

ZARA 札拉 said...

mRs.jUkoGYu :

TQ kak!

^^

ZARA 札拉 said...

GiGGLe GaL :

hahaha~

kamu kak terbaik aku!

ZARA 札拉 said...

ieLah. :

hahaha~

tauliah itu lagi hebat tahu?

ZARA 札拉 said...

bijen moretti :

bijan~

dushum!

hahaha~

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha:

raptai UTM lain woo~

ZARA 札拉 said...

zan-xray:

hahaha~

benar katamu bang~

ZARA 札拉 said...

░♥si lampu neon♥░ :

huwaa~

kenapa neo?

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >> :

macam lagu Thailand beb!

ZARA 札拉 said...

meo188 :

TQ dear!

ZARA 札拉 said...

♥Hernee Nazir♥:

hahaha~

benar kak!

ZARA 札拉 said...

Raihanna :

hahaha~

thanks syg!

ZARA 札拉 said...

Monkey D Luffy:

nanti aku drop kat YM!

ZARA 札拉 said...

sharamli :

dah bagi kat FB sayang~

ZARA 札拉 said...

meo188 :

hahaha~

busuk ke?

ZARA 札拉 said...

messyremo :

sentiasa pakai~