Thursday, August 27, 2009

Secebis Pelukan Hangat Dan Ciuman Mesra Buat Kamu Yang Menjadi Pencinta Setia Aku!


Salam Ramadhan semua!
Aku cuba lari dari kebiasaan stesen peti kaca bersuara kebelakangan ini yang membuat aku ketawa dengan cara mereka menyatakan mukadimah pembuka bicara.

Di kesempatan yang membuatkan aku mahu berkongsi rasa dengan kalian di sebalik kisah sedih duka nestapa aku, aku hanya ingin menyatakan yang aku masih berada di bumi Malaysia. Jika terdapat sebarang surat elektronik yang menyatakan aku berada di Los Angeles, United Kingdom atau di mana-mana negara yang tidak mungkin aku lawati sekarang ini, sila abaikan surat bodoh itu.


Seperti kata Si Busuk, ini punca kejayaan aku.
Dadah terbaik dari ladang - Kopi.

Baiklah, disebabkan ada di antara kamu yang bertanyakan mengenai kad raya daripada aku,
jika kamu berminat untuk menerima bingkisan kad raya daripada aku yang sukakan pelukan dan ciuman ini, sila tinggalkan alamat kamu di alamat elektronik aku.

lordzarasean87@gmail.com

Jangan hantar ke alamat Yahoo!. Jangan! Itu telah digodam dan aku masih menemui jalan buntu untuk kembali memiliknya.

Zara : Aku rindukan seseorang yang membuat aku tersenyum gembira setelah setahun kehilangan dia.

41 comments:

mira amair said...

kasihan..sudah digodam..antar jugak sama aku..heeee

.palisevenfold. said...

iyer betul...hahhaa

kuat betul kamu minum kopi...

kalah aku~ ;p

HEMY said...

layan spontan la beb

olin said...

hoh bagi cepat, boleh aku balas kad raya ko tu nanti. alamat aku dh bagi..

hehehhe~

~dARlee zURiS~ said...

mau kad raya letak gambar atas tu boleh tak?
;)

zan-xray said...

emm belum tengok email lagi.
dengan jari pun kita boleh sampai kutub utara dalam beberapa saat
(dengan kerjasama atlas)

PETAK.! said...

Alaaa.Kad tu kalau publish kat blog ta boleh.?

bijen moretti said...

wahaha..
sekurang kurangnya kau dah tak perlu ke luar negara..
dah ada orang yg tolong kau..
lepas ni boleh lah buat salam perantauan..
ahaks..

dengan ingatan tulus ikhlas aidilfitri,
bijan selamat

farah said...

sayang,

ada kad raya utk aku tak?

:P

<< s| tED| >> said...

aku mahu kad raya by hand boleh?

sharamli said...

nak kad raya ngn duit raYA skali

mRs.jUkoGYu said...

nak jugak pelukan juge ciuman itu...

meo188 said...

eh, sy peminat setia...

tp jgn peluk & cium sy. nanti batal air semyang.

sy nk g mkn karipap lepas smyg terawikh nanti.... huhuhu :)

hebatlah cik zara... blogger yg baik ati

Wanita Itu said...

adek zara ~

jgn sedey ya..

kakak suka bila kamu senyum dan ketawa..

sayang, kakak ini seperti tedi, mau hand made hahahaha..

kakak tinggalkan alamat rumah di peti elektronik kamu kay sayang hahahaha..

ZARA 札拉 said...

mira amair :

alamat mana wei?

ZARA 札拉 said...

.palisevenfold. :

hahaha~

biasalah aku ba~

ZARA 札拉 said...

HEMY :

camne tu beb?

ZARA 札拉 said...

olin :

hahaha~

dengan ko aku sms je bleh?

ZARA 札拉 said...

~dARlee zURiS~:

kalau ku ada duit lebih~

boleh juga~

hahaa~

ZARA 札拉 said...

zan-xray:

hahaha~

aku mau sampai Taiping cukup bang~

ZARA 札拉 said...

PETAK.! :

boleh2~

camne kamu mau?

ZARA 札拉 said...

bijen moretti:

..dan aku bakal buat ucapan khas pada kamu~

mau?

ZARA 札拉 said...

farah :

tinggalkan alamat kamu syg~

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >>:

datang rumah kamu?

amboih~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

duit raya tu kuih ke?

ZARA 札拉 said...

mRs.jUkoGYu:

alamat kak~

walau jauh kat Oman tu~

ZARA 札拉 said...

meo188:

alahai...

kamu lagi baik hati~

ZARA 札拉 said...

Wanita Itu :

peti elektronik Gmail ya kak?

meo188 said...

erm, nk alamat dh kat yahoomail :p

knp ntah sye msih xleh guna chat box cik zara.... :(

Paan said...

Lama x komen kt sini.

ZARA 札拉 said...

meo188:

yahoo saya kena Godam!!!

ZARA 札拉 said...

Paan :

sudah rindu kamu dik~

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

berapalah kamu korbankan untuk duti setem dan kad untuk peminat2 kamu yang terlalu ramai ni...hebat selebriti bernama zara ni =)

ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

kamu lebih selebriti dari Zara tau ~

yaya hidayah said...

AAH. SAMA LA. HIHI.

Lifesaver said...

aku suka gmbr kamu dik!

ZARA 札拉 said...

yaya:

hahaha~

apakah?

ZARA 札拉 said...

Lifesaver :

aku pulak suka kamu kak~

yanAmran said...

salam.selama ni silent reader je..
sys..cadangan.
bagi mengelakkan spam aau dihack account email nya..
jangan post email sebegini

saya@gmail.com
comfirm kene spam..

seeloknya..
saya(2)gmail(dot)com..

lebih afdal dan selamat..

selamat berpuasa..harap tak terlewat ucapan ni.
:)

ZARA 札拉 said...

yanAmran:

Thanks dear!

bagusnya tips kamu~

insyaALLAH, zara akan gunakan~

=)

j-QAF SK SULAIMAN said...

Cikgu Pun Nak kad raya jugak..Hehe..Nak yang besar gajah..