Monday, August 17, 2009

Untuk Pencinta Dunia Sebelah Zara : Edisi Khas Sempena Istiadat Konvokesyen Kali Ke-43


Salam sejahtera buat kalian semua!
Disebabkan keadaan yang tidak mengizinkan buat masa ini untuk menulis secara langsung buat tatapan anda semua, aku merasakan ini peluang atau kesempatan terbaik untuk menganjurkan sedikit pertandingan buat anda semua, pencinta dunia aku.

Apa yang anda perlu lakukan?
Mudah sahaja.

Pertama - anda mestilah salah seorang daripada Pencinta Dunia Sebelah Zara. Jika anda adalah Pembaca Senyap (baca : Silent Reader), sila nyatakan dan jika boleh, sila ikut (baca : follow) menggunakan akaun Google. Jika anda mempunyai blog sendiri, sila buat penulisan khas mengenai pertandingan ini dan nyatakan alamat blog ini.



Gambar Kiri (lokasi)
Gambar Kanan (lokasi)

Anda hanya perlu menulis kata-kata terbaik dengan tidak melebihi 30 patah perkataan di dalam mana-mana satu gambar yang disediakan di atas. Anda juga boleh menggunakan gambar sendiri jika berminat.
Nyatakan mengapa anda menyukai dunia aku ini.


Saya cintakan Dunia Sebelah Zara kerana ....... (tidak melebihi 30 patah perkataan)

Hasil kerja akan dinilai berdasarkan kreativiti anda dalam menulis dan pengubahsuaian yang mungkin anda lakukan dalam gambar tersebut. Anda juga boleh meletakkan gambar profil aku(
sila tekan untuk gambar) sebagai bukti penyertaan.

TIGA PEMENANG BERTUAH AKAN DIPILIH!

Sila hantarkan penyertaan anda ke mel elektronik aku sebelum 18 Ogos (12.00 tengah malam)
beckham_shafaza@yahoo.com

Zara : Ini adalah penulisan yang akan kekal sehingga 18 Ogos 2009. Sila ke bawah untuk penulisan terbaru.

70 comments:

Lifesaver said...

saya nak hadiah tapi x nak masuk pertandingan..leh?? (sambil kenyit2 mata)

mEiZ SHA said...

hehhee saya pun laaa nak juga
:)

mRs.jUkoGYu said...

aku boley kea zara?

.ieLah. said...

dapat adiah iphone 3g tak syg?
heheh

ber_uwang said...

uh uh pemenang ke empat?

ZARA 札拉 said...

Lifesaver:

hahaha~

tak muleh~

cium2!!

ZARA 札拉 said...

mEiZ SHA :

boleh kak~

hehehe~

^_^

ZARA 札拉 said...

mRs.jUkoGYu :

boleh kak~

takde had umo~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

.ieLah.:

kalau tu ahdiahnya, baik aku simpan sorg~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

ber_uwang :

saguhati mungkin?

hehehe~

rAtu saLju™ said...

daku nak masuk n grab adiah..lalala....buleh x ratu menang?..kih3

ZARA 札拉 said...

rAtu saLju™ :

hehehe~

buleh2~

silakan syg~

<< s| tED| >> said...

wah!! LUmayan ini buk!! :P

cik intanurulfateha said...

.adiah die ape syg?

sharamli said...

dpt adiah ap?hu3

░♥si lampu neon♥░ said...

mentang2 ko da keje, ko buat kontes yer? huhuuh aku bukan pembaca loyal ko sebab aku banyak miss... huhu nak masuk kontes pon wat malu jer huhu

khaLifah feDi said...

hee ...zara kf sme arr dgn pn.lifesaver tue..

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

olin said...

sarip, aku bukan pepuitis. kalu aku join, aku buat ayat ganas2 bley?

btw, hadiah apa? pakej melancong ke rumah ko ke? hahaha

lalala... malu saya~

olin said...

guna gambar sendiri bley ek.. jap, penyertaan ni terhad pada berapa gambar?

Pais Chaos said...

hadiah nye menda??

ZARA 札拉 said...

<< s| tED| >>:

hehehe~

masuk syg~

masuk~

ZARA 札拉 said...

cik intanurulfateha :

rahsia~

hehehe~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

ponting kah nak tau Sha?

ZARA 札拉 said...

░♥si lampu neon♥░ :


alahai Neo~

masuk jer syg~

ZARA 札拉 said...

khaLifah feDi :

hahaha~

buat iklan tu nak jadi penaja ke?

ciK LyndaWawa igUana said...

aku nak join jugak zara,,,,,

ZARA 札拉 said...

olin :

hahaha~

kamu mmg ganas, aku suka~

^^

ZARA 札拉 said...

olin :

Oho~

boleh satu gambar jer~

^^

ZARA 札拉 said...

Pais Chaos :

hadiahnya ko dapat kalau ko menang pais~

ZARA 札拉 said...

ciK LyndaWawa igUana :

sila join Kak~

^^

messyremo said...

sementara aku de byk masa lapang ni..

bole la cube kot..hehe

KhairiL's said...

hadiah dia iPhone ke
hehe, kalau sempat ari mggu ni aku turut serta

addyaholix said...

saya kan abang. jadi dikecualikan dari bertanding. nak hadiah saja. boleh? haha!

penjenayah merah jambu said...

daripada siang tadi aku belek post ni.
nak masuk,tapi serius,aku sangat teruk untuk menyambungkan patah perkataan... :(

ZARA 札拉 said...

messyremo :

sila encik omar!

^^

ZARA 札拉 said...

KhairiL's :

kalau iPhone, aku dah ajak ko sorang je bertanding syg oit~

ZARA 札拉 said...

addyaholix :

aduhai abang~

hehehe~

^^

ZARA 札拉 said...

penjenayah merah jambu :

masuk sayang!

aku menunggu kamu yang kreatif ni masuk!

ashie023 said...

saya cam nak demam je...boleh tak kasi adiah tanpa saya masuk pertandingan ini..

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

tak buleh~

hahahaha~

kejam aku~

cik ian@aH Lian~ said...

uh,
nak hadiah...
nak hadiah...
nak hadiah...

sebut 3 kali,
maknanya seriuslah neh!

ZARA 札拉 said...

cik ian@aH Lian~ :

hahaha~

sila masuk kak~

^^

en_me said...

oke zara, me dah hantor ghitewww.. ehehe

Precious said...

Weii, susah ler ko nyer kontes.

ZARA 札拉 said...

en_me :

hehehe~

terima kasih en me!

zara dah terima!

^_^

ZARA 札拉 said...

Precious:

susah ke?

hehehe~

sonang je kak~

zino said...

macam2 pertandingan ada kan hehe

zan-xray said...

boleh aku tanya...
perlukah pembungkus makanan atau apa saja sbg bukti penyertaan huhu..
aku suka kau dik.. selalu buat kejutan.

JIMMY ASMARA said...

apa hadiahnya beb?

GUA mahukan hadiah netbook boleh?

Precious said...

Hih hiii ... come to my blog, dear! Akak nak kasi Zara duit raya ler ...
Or pegi terus ke Dana Raya

Wanita Itu said...

dek zara ~

kakak nak masuk,tp kakak tak pande la.... dah bukak dah picture tapi tak reti nak wat pape huhu..

pape pun.. kakak suko blog kamo sebab blog kamu tulus dan ikhlas..

kakak suke, baco blog kamu, kakak jadi tenang.. :)

Raihanna said...

zara..
rai pun suke baca blog zara..
camna nie..
rai x pandai and kreatif la..
tapi rasa nak masuk!!

kueh bakar said...

esok man u kalah..wakakaka

meo188 said...

:)

IxoR@ said...

Bagi sis masa utk karang ayat...

Nak asah pisau yg dah hampir tumpul nih!

vidadarisakura said...

syg.boleh menang free?hee

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> saya sayang dunia sebelah zara...kerana adik saya si zara itu sangat comey dan baik hati...



hehhehe..** konpen akak menang

hahahha

~ Hariza ~ said...

zara,
sila lihat di SINI..
huhu..
itulah seadanya..

ZARA 札拉 said...

zino:

hehehe~

ZARA 札拉 said...

zan-xray :

tak perlu bang~

^^

ZARA 札拉 said...

JIMMY ASMARA:

buku porno mau?

ZARA 札拉 said...

Precious :

nanti zara tengok kak~

ZARA 札拉 said...

Wanita Itu:

hehehe~

terima kasih kak~

^_^

ZARA 札拉 said...

Raihanna :

masuk sayang~

ZARA 札拉 said...

kueh bakar:

apakah?!

ZARA 札拉 said...

meo:

hahaha~

ZARA 札拉 said...

IxoR@:

baiks kak!

ZARA 札拉 said...

vidadarisakura :

amboih~

ZARA 札拉 said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠:

amboi kak~

cium mau?

ZARA 札拉 said...

~ Hariza ~ :

sudah diambil kira syg~