Saturday, September 12, 2009

Hantaran Telah Tiba, Bibir Menguntum Senyuman - Dunia Terasa Indah. Ada Apa Dengan Gambar Hiasan?


Dunia ini terasa indah dan sangat menggembirakan bila tiga orang penulis blog menghubungi aku hari ini. Ya, mengkhabarkan berita bahawa sedikit tanda ingatan sudah tiba buat mereka. Terima kasih kerana membuat aku tersenyum hari ini.

Lebih pembacaan mengenai mereka, kamu boleh tekan SINI dan SINI.
Terima kasih buat ber_uwang dan Nuar yang telah menulis mengenainya dalam blog mereka. Terima kasih teman.

Oh, badan rasa terlalu penat akibat menguruskan hal-hal risikan siang tadi.
Oh Tuhan...aku dambakan sebuah kekuatan saat ini.

http://farm4.static.flickr.com/3159/2443421974_026dd38a49.jpg
*Gambar penghargaan di SINI*

Secara tiba-tiba aku sukakan warna tahi di atas. Teringatkan minuman panas.
*gelak keji*

Zara : Kepala tidak mampu menafsir apa-apa lagi. Sila baca penulisan di bawah dahulu ya? Sayang kamu semua!

58 comments:

Jard The Great said...

eiii.. zara suka warna taik.. ehehe

eh.. ku dpt benda yg sama tak? ehehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ada stok kad raya lagi?? aku nak, dik zara

faqhrule said...

hehehe tahi comel

farah said...

tahi comel?

:D

sharamli said...

w0it..ap ni seb0t taik..ha3

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tahi pon tahi lah...


Salam. KRina jengok dari 'umah' Ted.

olin said...

taik kamu ke tu? comel sangat. x sesuai jadi taik kamu lah. hahaha~

aku dah dapat hantaran ko. pandai ko bagi aku bookmark. aku memang jenis pengumpul bookmark. sebab punya buku yg banyak. hehe.

maceh~

Paan said...

What a cute....poop?

imHepPie said...

iskk..minuman panas pe???cadbury eh...starbak la sedap haha

{lumut} said...

nak adiah jugak!!!hukhukhuk...

eh zara,kamu pandai bermain gitar ye???saye tgk gamba kamu keyunaan diblog ber_uwang.hehe...

saye gile kat org pndai men gitar..
ajarkan..ajarkan..hehe

Pocket said...

konekshen antara warna tahi dengan warna minuman amatlah menjijikkan,
tp pocket still menghabiskan milo ku ngan lahapnya,

oh!!oh!!
banyak nyer dah berlaku sepanjang 5 minggu pocket diluar 'net'...
akan baca pelan pelan...

err, post anda ini membuatkan pocket tingatkan diri nak ke posopis.

humm humm

sI tEDI said...

aku suka gentel tahi mata... la la la

en_me said...

maner hadiah me.. uhuhu

Tekkaus said...

Ini tahi bayi kan? LOL :D Comelnya!

mRs.jUkoGYu said...

tahi siapa kah?

♥Hernee Nazir♥ said...

zara kamu suke taik? hehehehe

zan-xray said...

adeh benda tu..
boleh lagi mengingt kpd minuman pula aduhai.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ni pergi jepun masuk fearfactor mereka sure menang ni...merujuk pada gbr najis yg sedikit comel tu =D

hanimndroid said...

zara! kite ambil masa dua hari nak trace back entry zara lam dunia sebelah zara.

and the thing is....i met u lam 2 / 3 kali / lbh dr tu ms kat fakulti. well, kite fs. kdg kite ade kat c14 tu.

rupanya kite ade jodoh berkenalan:)

oh, poop itu pki blusher mmg la jd cute. apa lagi pipinya yg mulus itu~

cintaAnna said...

teriklan iklan..kat TV...ingat tak???

tak tau siapa org itu...sanggup jadi t##i..ekkekeke..

ashie023 said...

aaaaaa?..ahhaaha..how cute!

vidadarisakura said...

tahi kaler biru ada?haha

khaLifah feDi said...

gua suke taik minyak hee =p

Precious said...

Yakk! Terus loya tekakku yg tengah berpose ...

AdeLaide NinaSe.. said...

hoho... cumil3...

bijen m. said...

macam cokelat cadbury pun ada.
rasa cam nak makan makan saja.

cHeRyNa PiReS said...

oooooo...kaler itu dipanggil coklat keberak2an...(macam kuning keemasan tuh!)

warna baju raya baru ke?

ZARA 札拉 said...

Jard The Great :

tahi kacak~

eh, gila aku~

ZARA 札拉 said...

+h.a.z.e.r.i.n+ :

alamat kak?

ZARA 札拉 said...

faqhrule:

10 juta markah untuk cikgu!

ZARA 札拉 said...

farah:

tahi itu~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

er~

tak boleh ke?

ZARA 札拉 said...

a.z.r.i.n.a.03.07 :

hehehe~

terima kasih kak~

=)

ZARA 札拉 said...

olin :

oh~

itu sgt exclusive syg~

sila tengok sapa yg sign~

ZARA 札拉 said...

Paan:

hahaha~

harus~

ZARA 札拉 said...

imHepPie:

coffee bean sklai bleh?

ZARA 札拉 said...

{lumut} :

hehehe~

boleh skit2~

eh, kegilaan kat daku ke?

suka!!

ZARA 札拉 said...

Pocket:

hehehe~

minum milo eks?

lallaa~

ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

jgn makan plak pastu~

ZARA 札拉 said...

en_me :

dah hantar dah en me~

ZARA 札拉 said...

Tekkaus :

hahaha~

comel kan bang?

ZARA 札拉 said...

mRs.jUkoGYu :

tahi ku kot kak?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

♥Hernee Nazir♥ :

kalau yg comel begitu~

suka juga kak~

ZARA 札拉 said...

zan-xray :

meh minum milo bang~

ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaha~

betul tu Nuar!

ZARA 札拉 said...

hanimndroid :

hehehe~

ye ke sayang?

alahai~

ruginya tak kenal kamu dulu~

ZARA 札拉 said...

cintaAnna:

hahaha~

itu memang keji~

ZARA 札拉 said...

ashie023 :

kawaii gile!

ZARA 札拉 said...

vidadarisakura :

nanti tunggu ku berak~

ZARA 札拉 said...

khaLifah feDi :

carik kat bazar ramadhan~

hehee~

ZARA 札拉 said...

Precious:

hehehe~

maaf kak~

ZARA 札拉 said...

AdeLaide NinaSe.. :

sangat comel~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

bijen m. :

sila makan laju2~

lalala~

ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS :

hahaha~

bukan syg~

Lifesaver said...

nmpk mcm coklat chip je..hehehe *gelak keji jgk*

ZARA 札拉 said...

Lifesaver :

hahaha~

nampak sedap ke kak?

messyremo said...

3org penulis blog?

sape lagi sorg zara?

ZARA 札拉 said...

messyremo :

err...

adalah~

hahhaa~