Friday, October 02, 2009

021009 : Selamat Ulang Tahun Buat Teman Wanita Dan Sepupu Tersayang!

Selamat Ulang Tahun Sayang!
Selamat Ulang Tahun Teman Wanita yang aku sayang!
Selamat Ulang Tahun Sabariah Sayang!



Ini kami. Setahun yang lepas.
Rindu mahu bersama dia. Sayang, moga kamu sentiasa bahagia di kampus selatan sana.
Doa sentiasa dipanjatkan moga kamu gembira sayang. Sab, kalau kamu masih ingat, kamu teman yang sangat istimewa. Sangat merindui kamu tatkala ini.
(pernah menulis mengenai dia di SINI)

Selamat Ulang Tahun buat sepupu tersayang juga, Izzat.
Izzat, tahun depan sila pujuk Cik Usop bagi aku ikut kamu semua main bola tahu?




Buat dua lagi mereka yang hadir dalam hidupku : Aqilah dan Bijan.
Selamat Ulang Tahun Buat Kalian Juga!

Oh, Aqilah adalah sahabat di Kolej Matrikulasi Johor manakala Bijan adalah sahabat maya yang merupakan seorang penulis blog dan penembak yang hebat. Bijan, bila agaknya dapat kamu menembak aku ni ya?
*senyum*

Hati sedang tersenyum gembira. Hati sedang mendendangkan lagu bahagia. Hati sedang menjengukkan muka. Hati hanya mahu ketawa walaupun sengsara.

Zara : Terima kasih buat kamu kerana tetap disamping aku.





30 comments:

faqhrule said...

waa skarang entri dah banyak gambar la

anaklaut said...

salam...

selamat ulangtahun pada cik Sabariah juga daripada anaklaut..


moga diberi kebahagiaan dan kerahmatan oleh allah swt..

tq singgah aanklaut..

arque said...

selamat hari jadi teman wanita zara.
selamat hari jadi sepupu zara.
;P

ezany said...

patut la gembira semacam jer..

cHeRyNa PiReS said...

happy buffday kat org yg sangat ceria dalam gambo tuh! hmmm...nice:)

vidadarisakura said...

hai bakal kakak ipar...er kakak sepupu ipar.heeee

atiQah adNan said...

akak ingat entry pasal sabariah.. hee
happy birthday tO her..

hee hati akak lapar burger ni zara! lol

ZARA 札拉 said...

faqhrule :

hahaha~

kadangkala perlu cikgu~

ZARA 札拉 said...

anaklaut :

tentu dia gembira~

terima kasih~

=)

ZARA 札拉 said...

arque:

nyanyi skit wei~

haha~

ZARA 札拉 said...

ezany :

hahaha~

ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS;

kenapa cam daku je yg paling ceria?

hahaha~

ZARA 札拉 said...

vidadarisakura :

amboih kamu~

hahaha~

ZARA 札拉 said...

atiQah adNan:

hehehe~

separuh buat dia~

=)

Lifesaver said...

hensem !!!

Ries Lee said...

slamat ulangtahun kpd kawan zara yg brnama sabariah tu... :)

Tekkaus said...

Selamat ulangtahun? :) Semoga gembira selalu!

ZARA 札拉 said...

Tekkaus:

Terima kasih bang!

zan-xray said...

beruntung nya kamu zara,
ramai yang sayang kamu

sharamli said...

0it..0it..nak ikut maen b0la?

bijen m. said...

wahaha.
sempena besday aku aku nak buat offer.
sesi outdoor photoshoot percuma.
berminat?
tapi hanya di sekitar lembah klang sahaja.
hahahaha.

ZARA 札拉 said...

zan-xray:

aku juga sayang kamu bang~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

Jom!

hahaa~

ZARA 札拉 said...

bijen m.:

ngelatlah Bijan~

aku jauh nak pergi sana~

hidayah said...

wah ulang tahun gue lambat lagi. huk2x. salam ulang tahun jugak la...

ZARA 札拉 said...

Yaya:

hehehe~

nanti saat kamu tiba aku wat entri khas gaks~

sabariah.noor said...

hihi..terima kasih.. ;D
* terharu * peminat pah wish beday..huhu..

messyremo said...

selamt ulangtahun sab~~

walaupun kita tak pernah jumpa,aku nk wish jugak..hehe

ZARA 札拉 said...

sabariah.noor:

peminat ler sangat sayang~

ahh, kamu terlalu baik dengan saya sayang~

ZARA 札拉 said...

messyremo :

hahaha~

betul2~

wish laju2~