Saturday, October 24, 2009

Peta Cinta : Bila Saatnya Keluarga Perlu Bersatu Demi Jalinan Kasih Sayang

Salam sejahtera semua.
Apa khabar kalian hari ini?
Merindui aku?



Di mana aku hari ini?
Sila lihat peta.
Jika kamu berdekatan dengan kawasan di mana aku berada, sila hubungi aku.
Mungkin boleh bersua.

Zara : Menghadiri suatu majlis di situ dan akan berada di sana hingga malam.

74 comments:

Manusia said...

jarak dan masa memisahkan kita..haha
oh! majlis apa tu..

Gieyana said...

kamu berada Di Melaka yer..jauh ar kalau nk ketemu!huhu

Samaira said...

hoho zara bkn di lokasi ku uhuk3 x dpt nk bersua hehehe
enjoy ur day ya

zeqzeq said...

dah dekat ON kan Bluetooth

Aidy Shahiezad said...

owh... lokasi Zara kali ini agak jauh dari sy... mungkin belum jodoh untuk bersua barangkali ?? ;)

Cik Mie said...

jauhhhhhhhhh sob3

sI tEDI said...

aku dah emel kamu dekat seminggu lebih pasal ini.. masih tiada balasan..

*merajuk*!!

Framestone said...

masih berjauhan dengan bro lagi he...23x

www.broframestone.com

sI tEDI said...

nak tambah satu lagi.. kampung aku juga ada dalam peta itu...
la la la la

arque said...

mak aii.jauh kot. ;P

arque said...

mak aii.jauh kot. ;P

oranglidi said...

melakauuu mari.. heh. wa kat perak ni ha..

ZARA 札拉 said...

Manusia:

hehehe~
jauh ke?

alahai~

ZARA 札拉 said...

Gieyana :

huhuhu~

bila cheq nak gi Penang ni~

ZARA 札拉 said...

Samaira :

hehehe~

thanks sayang!

ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

baik!

hehehe~

ZARA 札拉 said...

Aidy Shahiezad :

alahai bang~

moga bersua lain kali ya?

=]

ZARA 札拉 said...

Cik Mie :

takpe2~

nanti kita jumpa syg~

ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

alahai~

aku tak terima woo~

ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

hehehe~

ada ke?

apa kampungnya wei?

ZARA 札拉 said...

Framestone :

hehehe~

alahai~

ZARA 札拉 said...

arque:

hehehe~

=]

ZARA 札拉 said...

arque:

jauh ke?

uhuks~

ZARA 札拉 said...

oranglidi :

perak?

area mana kah?

Yern Ain said...

babe! bila mau dtg surabaya? ;p

Framestone said...

xpe2 jauh2 pun masih dalam malaysia kan... he...23x

www.broframestone.com

Framestone said...

out of topic--> he..23x bro dulu masa sekolah selalu la beridah xkira pg ptg siang malam... bile masuk U n dok Kl..harap hujung mgu je... tp skrg lg la.... hari2 riadah jari depan komp je

ZARA 札拉 said...

Yern Ain :

i tunggu u balik KK sayang~

=]

ZARA 札拉 said...

Framestone :

hehehe~

betul tu bro!

ZARA 札拉 said...

Framestone :

riadah depan komputer~

zara pun!

hehehe~


tapi malangnya...jari masih tak langsing~ menci~LOL!

Tirana said...

oh terlalu jauh untuk bertemu...Simpan saja rindu itu dalam hati..hehehe

Tekkaus said...

MITC Malacca? :p

imHepPie said...

ala jauhla..bila nak smpai kedah huhu

cHeRyNa PiReS said...

kalau ikut negeri , sebelah je lah. tp nak pergi...makk aaiihh..

sampai bila kat sana?

NUai said...

~ok jumpa dekat zoo melaka..
hehehee... ^^

~have a nice weekend zara

Aku Beskot™ said...

seminar psl cekgu ke ni??
ms da mkn hampir..hoho

sharamli said...

zara...kamo0 ke mana?

faqhrule said...

belikan saya gula melaka

[z@ck] said...

ko kt melaka da ke..
gud luck!

ZARA 札拉 said...

Tirana :

hehehe~

akan disimpan dalam2 kak~

=]

ZARA 札拉 said...

Tekkaus :

Yup!

=p

ZARA 札拉 said...

imHepPie :

ceq dah penah sampai sana~

Aloq Setaq la tapi~

=]

ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS :

hehehe~

sampai malam ni kak~

hehehe~

ZARA 札拉 said...

NUai:

Zoo?

bulih jak bah~

=]

ZARA 札拉 said...

Aku Beskot™ :

hehehe~
pasal cikgu2 sekolah lain~
ku layan sajo~

ZARA 札拉 said...

sharamli :

ke Melaka~

=]

ZARA 札拉 said...

faqhrule:

nak buat pengat ke cikgu?

=]

ZARA 札拉 said...

[z@ck] :

hehehe~

ku ada majlis makan2~


lalala~

ashie023 said...

ko mengajo kat Melaka ke Johor??aku konfius dah..

ni kat kampong Tedi dah nih..ambe kat Ganu..next time bleh lah jupe beramai-ramai ..buat reunion bloggers..ahha..ok tak?

Noorlaila Mohamed Nor said...

majlis makan2 ke?
bestnyaa!

kEy said...

sayang!
melaka dgn shah alam tu jaoh kah?
lalala~

ixora said...

datang shah alam mesej niknorz au

mEiZ SHA said...

ke mana tu dear?
:)

Cik Amy Sensei said...

:)

chokio_nia said...

alamak..kalo ain nak, konpem akak da balek da pon dr majlis tu..haha

intan izani said...

g melaka eh zara?

ninim said...

saya tak g Melaka....saya kat Tanjong Malim ja..huhu

ezany said...

alahai.. jauhnyer..

sI tEDI said...

dak zara : ampun dan maaf di pinta. sudah pengsan balik dari rembau sebelum maghrib tadi.. maaf ye dak zara.

et said...

melake..jauh..huuu~

owh2..knp labis? sbb tu kmpg..kekekeee~

dkt da ngn muar..hek3..jln2 raye laen kali ley sggh umah cik zara..^^

ZARA 札拉 said...

ashie023:

muahaha~

aku ngajor kat Muar~

=]

ZARA 札拉 said...

Noorlaila Mohamed Nor:

best woot!

=]

ZARA 札拉 said...

kEy :

muahaha~

jauh gak sayam~

=]

ZARA 札拉 said...

ixora :

hehehe~

baik cayang!

=]

ZARA 札拉 said...

mEiZ SHA :

makan2 kak~

lalala~

ZARA 札拉 said...

Cik Amy Sensei:

=]

ZARA 札拉 said...

chokio_nia:

hahaha~

mestilah syg~

kamu kat tempat Klose sana~

ZARA 札拉 said...

intan izani:

Ya kak~

=]

ZARA 札拉 said...

ninim:

alahai~

jauh tu sayang~

ZARA 札拉 said...

ezany :

kamu di mana?

=]

ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

huhuhu~

takpe2~

tiada jodoh wat masa ni~

=]

ZARA 札拉 said...

et :

muahaha~

make sure kamu datang~

roger sajo syg~

Pocket said...

loh!! kite baru jer sampai,
(Tipu tipu, tak kemana pun pocket)

skali sampai malam ni jer disini?
dah tu pocket yg datang dari jauh
hanya nak jumpa dik zara ni camana?
(Iyer iyer jer kan.. walhal pocket sebenarnya masih di penang, excuse the over imaginative pocket)

spt yg tertulih utk gyana,
bila nak mai sini?

ZARA 札拉 said...

Pocket :

hahahaha~
abang ku ni tak pernah gagal buatku senyum baca komen2~
hehehe~

=]