Friday, November 06, 2009

Alahai, Kalau Kamu Pun Menggigil Dan Meleleh Air Liuh - Jangan Hanya Cakap Aku Ketagih. Cepat Mengaku!

Alahai...
Kamu kata aku ketagih.
Kamu pun kan?
Mengaku sahajalah!



Sekurang-kurangnya aku tidak menggunakan 'RuangAku' [baca : MySpace] sejak 3 tahun lepas. Eh, dan bagi mereka-mereka yang masih memakai pakaian seragam hijau-putih-biru serta mengambil peperiksaan setiap tiga bulan sekali atau hampir lima kali sepanjang tahun, sila jangan salahkan Internet bila keputusan peperiksaan kamu merudum.



Ini ketagihan tahap tiga.
Sebab apa tiga?
Hanya menggunakan tiga daripada empat.
Blogger, Twitter dan Mukabuku [baca : Facebook]
*Ketawa*

Eh, hingus siapa yang mengalir ni?
Sila kesat!
Nanti meletup papan kekunci.

Zara : Mengucapkan selamat tinggal kepada Epal tersayang. Maaf, aku sudah berjumpa dengan Enigma. Dia nampak hebat walaupun hati mula terdetik rasa kesal mengapa meninggalkan kamu sayang.

40 comments:

cInTa aDrIaNa said...

yeay..!!

i'm first...hee...

xdinafikan....skrg ketagih betol...lebih2 lagi masa ngah exam...

huhu...

online fB 24 jam....

Samaira said...

mmg x dpt dinafikn ekeke
sehari x on9 mcm x sah ekeke

cik ian@aH Lian~ said...

hingus sape ek???
messy sungguh!
lalalalarikkkkkkkkkkk~

.ieLah. said...

tak pernah punya akaun ruangaku...
gagagag


aku dicop ketagih oleh en lecturer..
pasrah~ T__T

miSs siv said...

org takde blog, fb, fs, ms, tagged, zorpia, n plurk.
nie abah punye account.
;p

mier@merr said...

baju ko shantekkk...

~aku cam da kurg ketagih mukabuku.. blogging je cm msih tak dpt dikawal..

tp..twitter aku tade...kuno kan??

imHepPie said...

haha btol sgt2 ketagih..lebeh ketagih dri hid gam or isap dadah..barangkali...

klik2 cimb..

Noorlaila Mohamed Nor said...

ketagih jugak
tp susah nk bukak
cuma blog je senang bukak

oranglidi said...

er, gmbo sape tu? kim salam.

dude said...

masih simpan twitter sebagai teknologi misteri yagn belum diceburi ;)

avid gunner said...

lawa gila tshirt!
mana rembat?

meo188 said...

comelnye pakai tudung cenggitu

arque said...

cantik tiset.pinjam boleh?heee. ;P

Tekkaus said...

Hmmm....saya tak lah begitu ketagih! Masih boleh mengawal nafsu saya. :D

LORD ZARA 札拉 said...

cInTa aDrIaNa:

FB 24 jam?

ko main apa dik?

LORD ZARA 札拉 said...

Samaira :

hahaha~

meleleh ingus tak?

LORD ZARA 札拉 said...

cik ian@aH Lian~ :

amboi~

kasaq nampak~

LORD ZARA 札拉 said...

.ieLah.:

lecturer yg manakah?

LORD ZARA 札拉 said...

miSs siv :

ceh, serta merta abah punya ek?

LORD ZARA 札拉 said...

mier@merr :

hahaha~

Twitter aku guna sebab senang sayang~ dia sync dengan FB dan blog~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

imHepPie :

kih3~


best2~

LORD ZARA 札拉 said...

Noorlaila Mohamed Nor :

takpe2~

ketagih kat blog je dik~

LORD ZARA 札拉 said...

oranglidi :

hahaha~

gambo sapa ntah~

LORD ZARA 札拉 said...

dude:

meh aku tolong rungaikan misterinya~

LORD ZARA 札拉 said...

avid gunner :

orang hadiahkan~

hehehe~

LORD ZARA 札拉 said...

meo188 :

hahaha~

maceh bang~

LORD ZARA 札拉 said...

arque :

pakai saiz L gak ke?

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

Tekkaus:

alahai~
bagusnya kamu bang~

zeqzeq said...

enigma muncul pada saat yang sesuai

LORD ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

hahaha~

betul2~

miss zahidah said...

paling ketagih dengan fb n blog setakat ni...lalalalala~

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik baju kamu zara..belikan untuk aku satu...

cInTa aDrIaNa said...

kak zara...

main sume game yg ada dalam fB....

heee..~

LORD ZARA 札拉 said...

miss zahidah :

hahaha~

aku pon~

LORD ZARA 札拉 said...

ciK LyndaWawa igUana :

ni pun ada org taja syg~
hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

cInTa aDrIaNa :

mak aii~

laju sungguh Internet kamu~

hehehe~

ashie023 said...

mane dapat baju itu?nak jugak..ke dapat hadiah.??mm

LORD ZARA 札拉 said...

ashie023 :

hehehe~

ada org beri~

ngee~

Lifesaver said...

hingus ku dik..

LORD ZARA 札拉 said...

Lifesaver :

eww~

hahaha~