Saturday, November 21, 2009

"Awak, Esok Kita Jumpa Ya? Takut Bil Telefon Mak Saya Melambung Sebab SMS Awak"

Hari ini cuti sekolah bermula!
Tiga sorakan untuk sistem persekolahan Malaysia!
Satu!
Dua!
Tiga!

Cuti sekolah bermula, dan manusia bernama Zara ini juga akan bercuti walaupun nampak gayanya akan terperap di rumah dan menghadiri puluhan jemputan perkahwinan. Oh, tahniah buat rakan persekolahan, Rodziah yang akan melangsungkan perkahwinan pada 19 Disember 2009. Eh, sama dengan tarikh ulang tahun kelahiran Kekasih Gelap Yang Cerah. *ketawa*

Tidur malam tadi telah diganggu dengan pesanan ringkas yang aku syak dari salah seorang pelajar aku. Mungkin mereka yang mengikuti rombongan sambil belajar Khamis lalu. Tetapi pesanan ringkas itu ternyata bukan untuk aku, aku pasti.

http://test.metromomsblog.org/wp-content/uploads/2008/04/angry-mom.jpg
 [Gambar penghargaan di SINI]


"Awak, esok kita jumpa ya? Takut bil telefon mak saya melambung sebab menghantar pesanan ringkas (baca : SMS) awak. Jumpa masa kelas tambahan pun boleh nanti. Selamat malam sayang. *cium* "

Eh, ada nampak macam aku punya pesanan ringkas ke? Sungguh menganggu tidur aku yang acapkali tidak lena akibat menahan kesejukan malam. Selamat bercuti buat semua pelajar! Buku jangan tinggal tepi ya?

Zara : Akan ke sekolah pada 9 Disember 2009 dan dua minggu terakhir cuti persekolahan untuk melunaskan tanggungjawab kepada sekolah. STPM akan bermula pada hari Isnin ini untuk adik aku yang kedua. Dan ya, Isnin lepas adik aku yang kedua sudah mula berjuang untuk SPM. Selamat berjaya semua!

62 comments:

zeqzeq said...

saya??

ok,saya belanja, semua. lokasi rahsia

.ieLah. said...

zara!
aku tak sangka ko becinta dengan student sendiri.
zara!!

;p

[z@ck] said...

inilah untungnya jadi cikgu..cuti sama ngn student..eheheh.

NuR said...

arini masuk hari ketiga cuti persekolahan bagi diriku zara.. kebosanan mula dirasai...
huhuuh

oranglidi said...

romentik

Pocket said...

kalau bil melambung pasal sms,
makna nya sms slalu,
kalau sms slalu mesti lah namber nyer tlah direkod dlm henpon tu,

kalau telah direkod...
mana mungkin salah nombor?

humm pelik...
tp pocket nak jgak wat conclusion yang zara yg berchenta ngan student yang menggunakan henpon ibunya utk ber SMS :D

GiGGLe GaL said...

kejinye ko dik.. studen pon ko sambar ye..

[sila abaikan statement di atas kerana itu adalah kata2 aku ketika mula2 baca tajuk ko kat blog aku dlm blog list..]

hishhh.... benci la.. boleh tak aku nak jadik cikgu untuk 2 bulan ni je.. lepas abes cuti, aku berenti.. :P wakakkaka...

Framestone said...

he...23x yg pasti bukan bro yg hantar sms sedemikian rupa he...23x

bro skrg nie pun nk jimat punye pasl... byr rm1 je..leh msg puas2 dgn si dia mahupun dgn org len... xkira di mana sahaja...

tp.... pe yg bro msg kan sume org leh bace kat facebook... bro dah aktifkan facebook guna sms he...23x

www.broframestone.com

teddy_froggy said...

sis...epi oliday too (^_^)

mier@merr said...

aiyokkk.... student pon ko layan ka???hahahha....


saje nak usik2 kot tu.....
ekeke

rAtu saLju™ said...

huhuhu...nti jadi kes syg ko bercnta ngn ank murid..wuahahhaha

Samaira said...

sian kamu sering diganggu hikss

qila~ said...

ke sje anta kot2 mau mgthui respon cgu..??ke spye cgu tau yg dia suda b'pnye dan m'bri amrn utk x m'ggu bf nye..?? wawawa ape ku mrepek nih~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.die saje buat2 salah anta sms
.trick nk ngorat tu ;p

cik ian@aH Lian~ said...

ouh, siap ada
kiss2 tuh.
hahaha

green said...

student ke??
boleh caye ke?
hurm..
lalala~

Cik RaRa said...

selamat bercuti wahai cikgu ;)

cHeRyNa PiReS said...

selamat bercuti cikgu~~~!!!

* ada bagi no. henpon kat student ke? kalau ada, jenuhla nak melayan time cuti2 nieh:)

Lifesaver said...

selamat bercuti cikgu zara :)

avid gunner said...

hahaha...mcm mana bole tersend ke henset ko?

chokio_nia said...

kalo ain jwb sms tu cmne: kalo gtu, awak tayah la sms kte lagi..takot mak kte terjage dgr bunyi henpon ne..mak kte tak ske kte kwn ngan org kedekut..haha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mujurlah sms yg dihntr takde apa2 yg teruk kandungannya...kikiki...mcm2... =D

░♥si lampu neon♥░ said...

cuti g mane zara?

Paan said...

Student ke? Macam xnak percaya je...

Precious said...

Woi ... skandal ngan budak skolah ker? Hiks!

Ries Lee said...

sms berapa sen jer..
huhuhu..

zino said...

budak2 zaman sekarang.. hehe

Fatt Chin Choy said...

notty nyer budak tu
haha

et said...

kecik2 da bgaye mat romeo. kalu dak yg antar msj tu llk la..hek3..

Tekkaus said...

War...bercinta dengan murid sendiri? LOL :D

Yeah! Cuti! :)

LORD ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

hahaha~

ok!

LORD ZARA 札拉 said...

.ieLah. :

oit~
pandai je~

LORD ZARA 札拉 said...

[z@ck]:

hehehe~

LORD ZARA 札拉 said...

NuR :

hehehe~
jom jumpa~

LORD ZARA 札拉 said...

oranglidi:

eceh~

LORD ZARA 札拉 said...

Pocket :

hahaha~
mana ada bro~
takde2~

LORD ZARA 札拉 said...

GiGGLe GaL :

meh kak~
tukar profesion~

LORD ZARA 札拉 said...

Framestone :

hahaha~
amboi bro~

LORD ZARA 札拉 said...

teddy_froggy :

Thanks dear!

LORD ZARA 札拉 said...

mier@merr :

hahaha~
aku tak bercinta wei~

LORD ZARA 札拉 said...

rAtu saLju™ :

oit~
takde oit~

LORD ZARA 札拉 said...

Samaira :

hahaha~
nasib~

LORD ZARA 札拉 said...

qila~ :

eceh~
pandai je~

LORD ZARA 札拉 said...

intanurulfateha (◡‿◡✿):

aww~
ngorat daku~
kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

cik ian@aH Lian~ :

meh kiss sis~
hahaa~

LORD ZARA 札拉 said...

green :

hahaha~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

Cik RaRa :

maceh syg!

LORD ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS :

bagi alasan takde kredit boleh tak?

LORD ZARA 札拉 said...

Lifesaver :

maceh kak!

LORD ZARA 札拉 said...

avid gunner :

mana ku tau wei~

LORD ZARA 札拉 said...

chokio_nia:

hahaha~
baik!

LORD ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

tu lah pasal Nuar~
soram den~

LORD ZARA 札拉 said...

Paan:

porke?

porke?

LORD ZARA 札拉 said...

Precious :

hahaha~

takde kak~

LORD ZARA 札拉 said...

Ries Lee :

tu lah pasal wei~

LORD ZARA 札拉 said...

zino:

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

zino:

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

Fatt Chin Choy:

haha~
agak le~
mencik2~

LORD ZARA 札拉 said...

et :

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

Tekkaus :

eh~

tak bang~

NICK IRFAN said...

hahaha ayat smsni mmg tak leh tahan... noty2 ni..

LORD ZARA 札拉 said...

NICK IRFAN :

hahaha~

=p