Thursday, November 05, 2009

Kalau Penggiat Seni, Acara Yang Aku Patut Hadiri Adalah Majlis Anugerah. Aku Menang Gelaran : Guru Garang!

Sejarah.
Memang sejarah.
Belum sampai dua minggu di sekolah, aku sudah ada gelaran.

Cikgu Zahrah = Cikgu Garang!

Sebab kemenangan :
  • Menangkap pelajar ponteng kelas.
  • Menangkap pelajar meniru ketika peperiksaan.
  • Mengecam sikap pelajar yang biadap selepas ditegur.
...dan aku dapat merasakan, gelaran ini akan aku pegang untuk tempoh yang agak lama. *ketawa*



**Muka comel macam ini pun dikatakan garang [perasan]**



Zara : Mengira detik waktu dengan tekun di sekolah. Alahai, bila mahu berbunyi loceng pulang ni.

94 comments:

Lifesaver said...

bagus la..takde la bdk pijak kepala mu dik

cHeRyNa PiReS said...

jangan tak garang...tp jangan sampai dikenakan budak pulak. skang nieh diorg nieh tak tau makan apa, semuanya kuat betul ada penyakit hati. kuat berdendam!

{lumut} said...

wah!!tahniah..haha

kamu comel lah!!

cikgu garang..??xheran..=p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

budak2 skrg pun ganas2.. so patut patut pun garang ^_^

GiGGLe GaL said...

itu baru pra garang tu.. aku tau... tu intro ko je tu.. belum tengok garang betul tu.. siap..pasni award "Terhangat di pasaran" milik ko dik..wakaka...

teruskan garang, demi melahirkan anak didik yg berkualiti..

erm.. bila ko mengandung.. nak "melahirkan" lak..wakaka..

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiikk!!

farah said...

aku tak rasa pon kau garang.

ekkeke.

tahniah!

crescent said...

haha aku pon garang dowk kat skola..
budak2 x makan saman le wes..
saket + parah jiwaku..
uhu~

buat yg terbaekkk cikgu zara :p

arque said...

wahaha.hebat lah.2 minggu baru kot. ;P

BabySiiaOzz said...

gelaran cikgu yang berkomitment more nice laaa =(

oranglidi said...

wah!! ada plak mcm tu. hehe.

avid gunner said...

bravo bravo....cikgu garang selalu dapat hadiah banyak masa hari guru...keh keh....

avid gunner said...

bravo bravo....cikgu garang selalu dapat hadiah banyak masa hari guru...keh keh....

Samaira said...

haaaaaacoooommmm uhuk3 garang ke cik zara yg penoh kasih sayang nih ekeke

mier@merr said...

cepat tol dpt title.... tahniah2...ekeke


terserlah ko di dewan jamuan HEP...hehe

Ms.Independant said...

Nmpk cam anak murid saja. Comel...
Tahniah ek!

:)

.palisevenfold. said...

oit cibai, tukar lagu ganas2 sikit.

aku layan lagu a7x skali bukak blog ko, lagu tu pulak keluar.

drop my waterface ;p

jimbit ahh cikgu garang...kalo ko jadi cikgu aku, mau dipijak2 oleh aku...

hahaha

pastu aku yg skang ni akan pijak aku yg sekolah dulu balik ;p

olin said...

hahaha.. anugerah tu beb~

nama aku siap ada dalam exam paper BM..

"Cikgu Safura ini garang juga."


bukan garang tapi tegas kan?

cInTa aDrIaNa said...

ehe...akak...best of luck...(^_^)V

atiQah adNan said...

akak suka cikgu garang hhe kita takut dan hormat.. heee~

kEy said...

aiyok...
kal0 zara cikgu key,
sure muke key ni dikecam smpi 20thun p0n zara xkan lupe pelajar yg jht cmni...
huhuhu~

YobSumO said...

best wooo gelaran tu!

lepasni buleh lah start carik2 rotan. mne tahu jadi cikgu disiplin. hehe

Puan Nina (DINina) said...

wah!!adakah anda segarang kakak ku..dia juga seorang pendidik seperti mu Zara Si Garang..

PETAK.! said...

Ahaha.Nasib baik akak ta ngajar sekolah saya.:DD

ber_uwang said...

lari .....lari cik gu garang datang...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kus semangat...ku fikirkan plaque tu untuk hadiah kemenangan dilabel cikgu garang....kikikiki... =D

et said...

heee..dolu2 x suke cekgu garang..tp skrg rse patut cekgu mmg kne garang..hek3..

kak zara garang..warghh~~ hek3..

zan-xray said...

Garang tapi mudah didekati tak pe. Jangan garang tak bertempat.
Oo yer.. pastikan kenderaan anda tidak diapa2 kan. semua tu kena tanggung sendiri

░♥si lampu neon♥░ said...

aku dapat rasekan yang ko garang wehh huhu takot seh

Wanita Itu said...

owh dek zara walaupun kamoo garang kamoo tetap comel lah ihiks..

sharamli said...

bunyik l0ceng memang sentiasa dinant..
tp bkn l0ceng mas0k kelas..l0ceng rehat n pulang je..hu3

rAtu saLju™ said...

hahah...ko cumel bila tersenyum..sneyum lagi...=)

Anonymous said...

Hahaha.
Kelakar tengok kau senyum macam tu.
Nampak muka kau gemuk.
Tembam.

Tengok jari pun tahu kau mesti gemuk ni.
Tapi apa pun, kau tulis menarik hati.
Menarik tangan nak komen.
Walaupun jari aku kurus.

Eh, penatlah masuk blog kau.
Aku nak jaga anak aku.
Dia nak tidur.
Bini aku study.

Hahaha~
Zara, terbakar tak hati baca komen macam tu?
Hahaha~
No offense baby~
Saja mengacau kamu~
Nanti malam, kalau aku sempat, gonna call u. Eliza want to talk to u. She said pity you cz ignorant and fucking people wrote stupid things about u.


Damn!
I've my six packs back!
LOL!
...and we planning to have our 4th baby soon. Eliza and me will work on it dear. Don't worry. I'll make sure you'll be happy and of course the first one to know if Eliza manage to pregnant soon!


Love u darling!
Although people might said you are fat, hideous, bla bla bla, u still my lovely friend ever!
I swear hun.


Hugs.
[which is because you're totally hug-able! ZOMG!]


Hazami Bahrin.

Anonymous said...

Hazami Bahrin - aku setuju dengan ko.
Memang Zara ni nampak gemok pon.
Lagi satu ko boleh tambah yang dia ni takde guna otak sangat kalau menulis.

Eh, dia ni bekas makwe ko ke?
Muka camni takkan ada skandal kot?
Ramai benor aku tengok orang sokong2 dia ni. Entah apa best.


Memang muka dia gemuk kan?
Ntah2 punggung dia besar.

-M-

cik ian@aH Lian~ said...

pening lak
aku bace anon2 neh.
haishooo...tulis nama la...

zara,
yang belum garang sangat tuh.
lagi garang, please!

K~UN said...

to M-->
kalau setakat letak nama M je,buat penat parent u kasi nama panjang2..
kalau betul nak komen,letak nama penuh la~

*ko jeles eh punggung zara besar dari ko?*LOL!

cInTa aDrIaNa said...

utk M -

sokong K~UN...hehe..ko jeles ke punggung zara lagi besar dari ko..??haha...punggung ko kerempeng ek...

entah pape komen..suka buat kacau kat tempat orang...

go kak zara...steady beb...(^_^)V

cik intan (◡‿◡✿) said...

.punggung besar best ape
.bukan semua org ade
.sexy tau!
.awww~~

Dak Wan said...

Uish Cik M, Teman tgk dari gaya ko komen mcm la ko ni lg GEMOK dan PENDEK akal(yg lain pon pendek gak kot?) Ekekekek..... Jgn MARAH ye Cik M..

cInTa aDrIaNa said...

entah2 hitam tak...haha..

pendek, gemuk, hitam pulak tuh..

Fatt Chin Choy said...

cikgu garang senang jer nak tekel

hehe

.ieLah. said...

punggung zara memang besar :)
aku sangat2 jeles...
asset okeyyy

nak punggung macam zara!!

lalalala

peluk zara :*

Nakamura Kazuki said...

Zara...komennnnnn sini memang tak bleh blahhhhhh..hahaha..nak punggung besar buat plastik surgery sudahhhhhhhhhh...

Tekkaus said...

Cikgu ganas! :D Takde chance lar budak-budak nak melepak dan merayau-rayau kat sekolah kan! Bagus! :D

Cik As said...

Hem..macam2 org pon ada ker?
Sabar je la zara.. Buat tk tau sudah... tk de rugi pape pon...
To Anonymous... tok sah la sibuk2 baca blog org lain kalo skadar nk kutuk2... nk mengutuk mengata, buat la blog sndiri...buat tambah dosa jer.. amalan blom tentu cukup.. fikir2kan...

ciK LyndaWawa igUana said...

memang ade talent pun guru garanfg..hehehe=)

LORD ZARA 札拉 said...

Lifesaver:

baik kak!!

LORD ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS:

TQ sis!

LORD ZARA 札拉 said...

{lumut} :

hahaha~

muka popia~

LORD ZARA 札拉 said...

☺[ai][sUmi]☺Chan:

kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

GiGGLe GaL :

haha~

harus kak~

LORD ZARA 札拉 said...

farah :

TQ sayanG!

LORD ZARA 札拉 said...

crescent :

hehehe~

TQ sayang!

LORD ZARA 札拉 said...

arque:

cam samseng tak sayang?

LORD ZARA 札拉 said...

BabySiiaOzz :

hehehe~

TQ dear!

LORD ZARA 札拉 said...

oranglidi:

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

avid gunner :

hoh?

ye ke?

LORD ZARA 札拉 said...

avid gunner :

nak share ke?

LORD ZARA 札拉 said...

Samaira:

haha~

hidup harus ganas~

LORD ZARA 札拉 said...

mier@merr :

hahaha~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

Ms.Independant :

hahah~

TQ deae~

LORD ZARA 札拉 said...

.palisevenfold. :

haha~

mulut cam cilaka~

aku pijak ko balik laju2~

LORD ZARA 札拉 said...

olin:

aku mau dua2~

LORD ZARA 札拉 said...

cInTa aDrIaNa :

TQ sis!!

LORD ZARA 札拉 said...

atiQah adNan :

hahaha~

TQ kak!

=p

LORD ZARA 札拉 said...

kEy:

hahhaa~
takkan sampai camtu syg~

LORD ZARA 札拉 said...

YobSumO:

hahaha~

harus beb~

LORD ZARA 札拉 said...

Puan Nina (DINina) :

hahaha~

si garang katamu kak~

LORD ZARA 札拉 said...

PETAK.! :

hahaha~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaha~
idak ler nuar~

LORD ZARA 札拉 said...

ber_uwang :

hahaha~

kejar2~

LORD ZARA 札拉 said...

et:

hahaha~

moh babap dia~

LORD ZARA 札拉 said...

zan-xray :

hahaha~
baik bang!

LORD ZARA 札拉 said...

░♥si lampu neon♥░ :

hahaha~

alamak~

hahhaa~

LORD ZARA 札拉 said...

Wanita Itu :

hahaha~

comel ke kak?

LORD ZARA 札拉 said...

sharamli :

hahaha~

betol2~

LORD ZARA 札拉 said...

rAtu saLju™:

kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

Hazami Bahrin.:

Sengal ko Hazami!
Damn!
Damn!

LORD ZARA 札拉 said...

Anonymous@M:

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

cik ian@aH Lian~ :

hahaha~
pening kak?

LORD ZARA 札拉 said...

K~UN :

dia jeles kot?

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

cInTa aDrIaNa :

kak steady ni~

kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

cik intan (◡‿◡✿) :

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

Fatt Chin Choy :

hahhaa~

ye ke?

LORD ZARA 札拉 said...

Dak Wan :

hahaha~

alahai bang~

LORD ZARA 札拉 said...

.ieLah.:

hahaha~

asset ya syg?

LORD ZARA 札拉 said...

Nakamura Kazuki :

hahaha~

aku pon gelak~

LORD ZARA 札拉 said...

Tekkaus:

hahaha~

betul bang!

LORD ZARA 札拉 said...

Cik As :

hahaha~
aku mampu gelak je kak~

LORD ZARA 札拉 said...

ciK LyndaWawa igUana :

eh, ada eks?

LORD ZARA 札拉 said...

To all:


hahaha~

TQ!!!

miSs siv said...

takot cikgu garang!
hihihi

LORD ZARA 札拉 said...

miSs siv :

hahaha~

meh babap~

Aku Beskot™ said...

wow!!
sgt memberangsangkn..
cpt btol da femes..
ble ade sesi fotografi??
ak nk masok gak..
haha..

LORD ZARA 札拉 said...

Aku Beskot™ :

hahaha~
sesi fotografi je?