Thursday, November 12, 2009

Peribadikan Dunia Sebelah Zara - Maaf, Tiada Lagi Pelukan Hangat Dan Ciuman Hangat Buat Kamu Semua.

Salam sejahtera buat pengunjung Dunia Sebelah Zara.
Maaf semua.
Maaf.
Maaf.
Maaf.

Kata orang, kalau kita menyatakan maaf sebanyak tiga kali, itu menunjukkan kita betul-betul kesal. Benarkah? Aku sendiri tidak mengerti. Terima kasih buat kamu semua yang sudi meninggalkan alamat surat elektronik kamu di SINI. Terima kasih yang teramat sangat kerana ia membuat aku sedar yang aku masih punya kamu semua tatkala aku terpaksa mengharungi semuanya seorang diri.

http://myemohairstyles.com/images/emo1.jpg
[Gambar penghargaan di SINI]

Masihkah kamu ingat dengan kotak undian yang aku letakkan sebelum ini di sisi blog aku? Di situ aku dapat merumuskan, kamu semua memang bersikap terbuka dalam menerima keputusan aku. Alhamdulillah. Di penulisan aku INI, aku dapat mengetahui bahawa kehadiran aku di dunia maya yang luas ini masih punya tempat yang tersendiri. Terima kasih semua.



***Keputusan Zara***

Setelah puas memikirkan segala sisi kebaikan dan keburukannya, aku memutuskan untuk terus menulis seperti biasa kerana di sini tempat aku menjadi sebahagian daripada diri aku yang pernah hilang. Di sini aku mengumpul kekuatan untuk berdiri dengan megah menghadapi dunia realiti yang semakin hari semakin kejam. Terima kasih semua. Terima kasih kerana sentiasa menyokong aku. Jadi aku akan sentiasa menulis!



Pelukan Hangat Dan Ciuman Mesra Untuk Kamu Semua!
*Senyum*

Senang kata, aku tidak jadi untuk peribadikan blog buat masa ini!

Zara : Sedang mengumpul kekuatan menghadapi hari yang mendatang kerana impian yang telah dicoretkan di atas laluan telah mula menunjukkan perkara yang dimahukan. Bila kebenaran mula terserlah, jangan pernah biarkan diri terhijab dengan kesilapan yang sama.

74 comments:

troisnyx* said...

Here's a hug from meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! :gives Zara nice squishy hug:

I admire you with every passing day. Teacher ! ^_^

Paan said...

Teruskan menulis ye kak...jangan malas2 (macam I ni).

sI tEDI said...

Alhamdulillah...

mr cekodok said...

kehangatan tulisanmu bisa menyentap jiwa jantan ini.teruskan sara.aku mendampingimu sentiasa~

intan izani said...

ingatkan zara nak private td..
seb baik....

;)

{lumut} said...

yeay!!
ok esok exam.=|

chokio_nia said...

yeay...tak jadi privatekan kan??muaaaahhh sket..hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kami sentiasa menyokong zara =D

K~UN said...

yeyeyeyeye!
*menari golek2*

cik eja^_^ said...

hehe...

bagus...

moga dunia blog ja hangat dengan pelukan zara :)

YobSumo said...

saya kurang merasai kehangatan dan ciuman mesra itu. bagaimana untuk mengatasinya?

hahahhaha.

eh, kalau kena serang ngan anonymous, panggil je nama aku, aku backup ya! hehe.

Anonymous said...

effects of viagra viagra alternative free viagra samples before buying viagra faq cheap viagra walmart viagra overdose free viagra in the uk cheap herbal viagra buy viagra soft online free trial of viagra buy viagra in london england 18 takes viagra non prescription viagra viagra pill

LORD ZARA 札拉 said...

troisnyx*:

Thanks a lot darling!
Hugs!!!

LORD ZARA 札拉 said...

Paan:

baik adikku Paan~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

=]

LORD ZARA 札拉 said...

mr cekodok:

Terima kasih Shuk~
Nama aku Zara.
Bukan Sara.

LORD ZARA 札拉 said...

intan izani :

hehehe~

LORD ZARA 札拉 said...

{lumut}:

yeya!
exam!

LORD ZARA 札拉 said...

chokio_nia:

ihiks~

ihiks~

LORD ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

*terharu*

sob sob~

LORD ZARA 札拉 said...

K~UN :

hehehe~

LORD ZARA 札拉 said...

cik eja^_^ :

hehee~

insyaALLAH kak~

LORD ZARA 札拉 said...

YobSumo:

haha~
nak?
boleh~
kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

Anonymous :

Viagra?!

WTF with it?!

Hazami Bahrin said...

Babe.

Keep on writing.

I'm always love your words.

Your hugs, your kisses and of course, your passion in writing.


I do love it.
Love it so much honey.


BTW, WTF with the ANON that try to sell Viagra here?
We don't need Viagra.
I don't need Viagra.
I do have 3 kids ass-hole!
Go to the hell with that kind of offer. Freaking fucking ANON!

cInTa aDrIaNa said...

ingatkan akak nak private tadi..

wat cuak jer...

hahahaa...~

LORD ZARA 札拉 said...

Hazami Bahrin :

Urgh~
That's harsh my friend.
That's really harsh and yet, pretty hard.

But, I adore it!
lols~

LORD ZARA 札拉 said...

cInTa aDrIaNa:

Hahaha~

Idak dik~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.yay!
.x jadik private~ ;) ;)

zeqzeq said...

pandai cikgu ni,memujuk yerr

Pocket said...

anon diatas yang menjual viagra adalah automated comment,
basically dia scan 'peluk'
n off he go commenting something,
hahahaha


anyway, biarpun pocket tetap sejuk pulau mutiara ni, tanpa haba dari selatan,
tp terimakasih yang tidak terperi kerana tida peribadikan blog anda.

buleh jer pocket datang lagi nanti:)
n kalau nak iklan kan kat kengkawan tntang seorang cikgu yg rawks...

kwn pocket tu buleh la nak lawat selenang lenang nyer :)

mier@merr said...

fuh...tajuk ko wat aku sentap yang..
cisdel...

miss zahidah said...

huhuhuhuhu.........
T____T
nervous baca status kat fb tadi...
ingatkan nak privatekan...
nasib la bukan....

kEy said...

yeah!
rock zara!
muah muahX!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

teruskan mengetok keyboard dik...
rindu citer2 dari kamoo
walaupun kekadang kakak mu jarang singgah di sini..
tp kita tetap bertentang mata dalam muka buku kan.....

=D

rAtu saLju™ said...

ngade..kamu wat aku saspen kalau2 kamu buangkan aku dr list mu..huhuhu

♥Hernee Nazir♥ said...

keep on writing bebeh.. luv u la zara.. hehehe

arque said...

hooyeahh! hooyeah!!
ini baru cool.
tenkiu Z. ;P

selamat pagi~~

zella said...

ooooo...xjd nak private kan erk...great! =)

thanks and keep on writing dear..

xoxo from me ;p

Lifesaver said...

nak peluk jgk!nak peluk jgk!

atiQah adNan said...

sekurangnye melalui sedikit perkongsian indah ini kita akan dikenang diingat bila saat kita tiada lagi disini..

perkongsian yang dapat beri manfaat pada yang lain itu yang indah...

teruskan menulis ye sayang..?

aydan said...

keep on writing zara..hugs for u

zeqzeq said...

..dan kehangatan hilang dalam hawa dingin 16 C

Nina Ini Milik Din said...

Zara...jangan tinggal daku..

GiGGLe GaL said...

dak zara wei.. ko nak g mana? ala.. tak yah la private2 ni..marah makcik rambutan maghrib nnt klu beliaw dapati blog kamu suda private! ekekeke..

Samaira said...

yes bagus2 hehe
x jadi private ekk..ehe

PiNk ButTeRfLy said...

yeay!!!!

the best decision ever!

cHeRyNa PiReS said...

adeeehh..thanks. tak jadi nak sangat jantung. rasa panas balik, muka kembali merah:)

LORD ZARA 札拉 said...

intanurulfateha (◡‿◡✿):


hahaha~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

hehehe~

LORD ZARA 札拉 said...

Pocket:

hehehe~
sila iklankan bang~
mesti daku akan berbesar hati gila2~

LORD ZARA 札拉 said...

mier@merr :

nak cidel~

LORD ZARA 札拉 said...

miss zahidah :

hehehe~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

kEy :

yeay!!

key ciom daku!

LORD ZARA 札拉 said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

hehehe~
sayang kamu kak~
sayang sungguh~

LORD ZARA 札拉 said...

rAtu saLju™:

ish~
aku takkan buang sayang~

LORD ZARA 札拉 said...

♥Hernee Nazir♥:

luv u too sis!

LORD ZARA 札拉 said...

arque :

hehehe~

cool kah?

=p

LORD ZARA 札拉 said...

zella :

hehehe~

TQ dear~

LORD ZARA 札拉 said...

Lifesaver :

moh kak~
moh~

LORD ZARA 札拉 said...

atiQah adNan:

insyaALLAH kak~
pasti mau menulis~

LORD ZARA 札拉 said...

aydan :

thanks sayang~

LORD ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

hahaha~
benarkah?

LORD ZARA 札拉 said...

Nina Ini Milik Din :

tidak sayang~

LORD ZARA 札拉 said...

GiGGLe GaL :

hahaha~

marah ke?

LORD ZARA 札拉 said...

Samaira:

tak sayang~

LORD ZARA 札拉 said...

PiNk ButTeRfLy :

Thanks darling!

LORD ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS :

hehehe~

alahai kak~

Mama To 3 Kids said...

Maafmu diterima Zara.


-Baby-

LORD ZARA 札拉 said...

Mama To 3 Kids:

Ceh!
kih2~

Tekkaus said...

Your writing style is very unique and different from a lot of blogs I read. And of course sometimes it needs my second or 3rd reading to grasp between the line. Keep up the good work Zara. :)

dude said...

relaxx n tenang.

ni kan tempat berkongsi cerita.
terapi minda juga tu tau.

LORD ZARA 札拉 said...

Tekkaus :

hahaha~
thanks a lot bro~
sometimes it just so crazy right?

LORD ZARA 札拉 said...

dude:

betul tu!
aku setuju~