Saturday, November 14, 2009

Peta Cinta : Kalau Kamu Perlukan Jurulatih Olahraga Yang Kurang Bertauliah Tetapi Percuma, Hubungi Aku!

Salam semua!
Selamat hari Sabtu dan berhujung minggu.
Aku kini berada di Kompleks Sukan Majlis Perbandaran Kluang.
Menghantar pelajar ke pertandingan olahraga di sini.



Oh, kalau kamu mahu perkhidmatan percuma bagi melatih lompat tinggi, sila hubungi aku.
Acara larian serta pecut, sila hubungi orang lain.
Terhad kepada acara tertentu dan bola sepak adalah sukan yang akan diutamakan.
*Ketawa*

Kalau kami menang hari ini, akan berada di Kluang sehingga hari Ahad.
Kalau kalah, petang ini kami akan kembali.
Oh, mungkin juga boleh singgah membeli kerepek atau pasu bunga di Ayer Hitam dalam perjalanan pulang.



Zara : Menjadi tukang sorak sambil memandang langit yang sering bertukar warna.

64 comments:

Cik Mie said...

d kg..
rindu kamu syg.. muah!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sure tidak berpeluh kalau bersukan, sebab cuacanya mendung bukan? =D

NuR said...

oh..
mahu kirim kerepek skali boleh?
nak merepek ini hari..
haha

semoga kamu n the team berjaya
chaiyok chaiyok!

faqhrule said...

ya pasu seramik memang terkenal disitu

ashie023 said...

hhahahaha...lovely...
sebab aku dolu Jurulatih Utama Olahraga..weeee...ko nk bagi khidmat kejurulatihan ke nih??aku nak, aku nak...

Precious said...

Kan seronok jadi cikgu, boleh gi jalan2 ... jauh berjalan luas pandangan! Good luck, semoga menang ya!

Daffodil D said...

pecut x leh ke? alaaaaaaaaaaa ;p

sharamli said...

jgn bagi kalah sebab excited nak beli kerepek tau!!

sharamli said...

jgn bagi kalah sebab excited nak beli kerepek tau!!

chokio_nia said...

eh..akak ngajar kat johor??ain dok kota tinggi...=)

Paan said...

Arsenal! Arsenal! Arsenal! Arsenal!

paiseh said...
This comment has been removed by the author.
paiseh said...

cenderung ke juruletih lu ni gua syak~

chotz said...

kalu nk mintak jadik coach renang bole?
leh tengok cikgu zara berbiniki
(sambil lap air liur)

hahahahha

chotz said...

typo error:
bikini ye

BroFramestone said...

meh la bro jd jurulatih he...23x

dulu mase sekolah bro jadi jurulatih
- memanah - daerah je
- silat - daerah gak
- olahraga - umah sukan
- boling padang - negeri he...23x

eh tercalon x

[z@ck] said...

ahahaha..
jd ckgu pengiring ek..

lumrah jadi cikgu mmg kena mengiring budak..merata ceruk dunia pusing..

hehehe

cik EPAL said...

sorak kuat kuat tauuu..hehe ;)

Noorlaila Mohamed Nor said...

kak bawak skirt x jadi tukang sorak?
hee :p

sI tEDI said...

aku nak jadi tukang sorak pun x lulus lagi ni!

cj'alhafiz said...

zara! ko latih bola sepaka ka? fuyoooh!! gempak r wei.... ce mari latih aku ni..tak pandai bola dowh.

p/s: suka dengan tajuk2 post lord zara. *wink...wink*..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tlg latih maen guli bole x syg? ;p

mier@merr said...

pos krepek ke sini...haha

zeqzeq said...

apakah pakaian yang sesuai...proposal siap tahun depan

Samaira said...

knp kau tgk langit zara
rindu aku ya hehehe

avid gunner said...

budak yang menang dapat apa?
pinggan?

Naz said...

ada x perkhidmatan kemas rumah secara percuma? ahakss :p

arnamee said...

Salam zara syg:)

indah2 ,berjalan smbil berolahraga ni,yg;p

cHeRyNa PiReS said...

agaknya kat mana zara arinieh?
kena tunggu update lepas nieh:)

arque said...

ada can menang kaa kalau kau yg jadi jurulatih??haha. xP

gud lak

Tekkaus said...

Tunjukkan kepada mereka kehebatan mu. :p

Lifesaver said...

aku mahu jadi penyokong tu!

LORD ZARA 札拉 said...

Cik Mie :

rindu kamu juga laling!

LORD ZARA 札拉 said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

hujan lebat Nuar~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

NuR :

terima kasih nur~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

faqhrule :

betul!

=]

LORD ZARA 札拉 said...

ashie023 :

hahaha~

jom!

LORD ZARA 札拉 said...

Precious :

terima kasih sis!

LORD ZARA 札拉 said...

Daffodil D :

hahaha~

tak bleh~

LORD ZARA 札拉 said...

sharamli :

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

sharamli :

baiklah!

nak kerepek?

LORD ZARA 札拉 said...

chokio_nia:

hehehe~

ye dik~

LORD ZARA 札拉 said...

Paan :

kejadah tetiba arsenal?

LORD ZARA 札拉 said...

paiseh:

hahaha~

keji lu~

LORD ZARA 札拉 said...

chotz :

renang?

oh my~

hahaha~

LORD ZARA 札拉 said...

chotz :

kamu plak pakai swimming trunk blh?

kih3~

LORD ZARA 札拉 said...

BroFramestone :

pergh!

bestnya kamu bro!

LORD ZARA 札拉 said...

[z@ck] :

hahaha~

tugas2~

LORD ZARA 札拉 said...

cik EPAL :

hahaha~

baiks!

LORD ZARA 札拉 said...

Noorlaila Mohamed Nor:

bawa singlet gak~

LORD ZARA 札拉 said...

sI tEDI :

eceh~

tipu~

LORD ZARA 札拉 said...

cj'alhafiz :

moh beb~

moh3~

LORD ZARA 札拉 said...

intanurulfateha (◡‿◡✿) :

congkak nak?

LORD ZARA 札拉 said...

mier@merr :

hahaha~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

zeqzeq :

sexy skit bleh?

LORD ZARA 札拉 said...

Samaira :

mestilah rindu~

sumpah amat rindu~

LORD ZARA 札拉 said...

avid gunner :

dapat sijil~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

Naz :

percuma takde bro~

=p

LORD ZARA 札拉 said...

arnamee:

hehehe~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

cHeRyNa PiReS:

hehehe~

=]

LORD ZARA 札拉 said...

arque :

hahaha~

mestilah ada~

LORD ZARA 札拉 said...

Tekkaus :

Baik bang!

LORD ZARA 札拉 said...

Lifesaver:

jom kak!!

=]

LORD ZARA 札拉 said...

BUAT SEMUA :

Terima kasih kerana menyokong aku!!