Wednesday, December 30, 2009

Bila Loceng Berbunyi 12 Malam Ini, Pertandingan Akan Tamat Sayang.


Malam ini pertandingan akan tamat.
Kamu masih sempat untuk meninggalkan penulisan walaupun ini kali pertama kamu membaca di blog aku.




Selamat mencuba.
Aku cinta kalian semua.

Zara : Punya urusan keluarga sebentar.


22 comments:

HEMY said...

ramai tu yg join.aku bagi can la kat diorg..ahaha

NICK IRFAN said...

nk komen ape ek? hehehe nape slps 12mlm xleh komen dh??

Tekkaus said...

Lihat siapa akan jadi pemenang. :D

Lifesaver said...

aku tidak dpt chance mahu masuk :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heee im done! ^^

♥Hernee Nazir♥ said...

dr awwl smpai skrg xde idea..huhuhu

Uruchimaru @ kf said...

sek bek aku x masuk !

GhOsToNe said...

sape la menang nieyh ek???

kawie2020 said...

aku nk tahu sape pemenang nyer jer.. hehehehhehe

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hehee~
aku tak join pun itu contest

saypOOL rafhtello said...

aku pun bagi can kat dorang.. hehe

sI tEDI said...

i nak g mandi bunge n nak sembur2 sket kat sini.. ekekekeke

Wanita Itu said...

kakak masuk tau..jenguk blog kakak..ihiks ted| nak mandi bunga dah tu hehehehe..

Gieyana said...

cantik gadis kt dpn pelamin tue..hehehe

Dak Wan said...

Dah join.

p/s : twitter tak bagi dah direct message ke org yg tak follow teman. Huhuhu.

mamai said...

kalau loceng berbunyi 24kali pun pakcik rasa macam tak leh nak tidur lagi ajer malam nie

YuSeNzE said...

Saya sayang kamu juga~~~ wahahaha~~~

NICK IRFAN said...

korg x pyh tnye2 la sape menang sah aku yg menang!!!! ni ha siap pegang piala lagi!! ye!! aku menang tnpa bertanding!!! hahaha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah semenjak makin ploles nih...cik zara kita suker buat muka comey ek... =D

qila~ said...

aduss,suda mau tmat kah..?? xsbau mau tau spe mng..nme baer 2 sume comey2 :)

en_me said...

cinta me? vah vah vah.. bisa copot jantung me nih.. ihihi

Eyriqazz said...

x sempat nak menyertai...slamat tahun baru..

Great Teacher Onizuka