Sunday, December 13, 2009

Bila ZARA Dalam Iklan Bersama Bunkface : Ketawa Berguling Laju!





30 puluh saat yang bermakna dan buat diri tersenyum gila yang bertukar menjadi ketawa terbahak-bahak
bila ada penulis blog yang menghantar pesanan ringkas kepada aku.

"Zara, tak sangka kamu ada dalam iklan di televisyen. Popular juga walaupun sekejap kan?"
*ketawa*

"Sejak bila aku menukar spesies kepada jenama pakaian dan terpapar di papan iklan?"
*ketawa*

"Sejak kamu selalu ketawa gembira dan wajah tiada secalit duka"
*ketawa*

Zara : Jika kamu sedar di kawasan Halwa Cinta sudah bertukar wajah, itu adalah disebabkan memenuhi peraturan baru yang diperkenalkan oleh laman sesawang yang menyediakan perkhidmatan tersebut.

34 comments:

Aidi-Safuan said...

wah...seronot la tuh.mesti takleh tido malam2.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh glemer!
.nk sainnn ;p

~** PROFFY **~ said...

muehehe
pemes.. pemes..!!

NuR said...

oh..
jenama rupanya..
puas ku ulang tayang video nih..
mengintai manusia di dlmnya

adehla...
kepala ku perlu dihantuk dgn objek keras tp lembut....

huhu
cek rasa maluuuuuuu

cik lizi said...

hehe...mmg femes! ;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

kak!
jenama impian sy tu
nak beliiii tapi bila berkenan mahal
bila tak mahal tak lawa pulak
haha

Aku yang bijaksana said...

Zara ni memang femes...

Erk...aku refer kat brand tu

bkn ko...hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kahkahkah...siot jer =P

mier@merr said...

hahahaha.... jenamakah kamu?? glemer seh...

farra8979 said...

aiyo, penat cari mane le zara...

hihi...

Cik Biol said...

autograph plishh

AzuanBudakPandai said...

glamer3...jeles aku haha

Pocket said...

oh oh, kamukah yang bertopi b&w checkers di saat ke 53 tu..
tak sia sia aku meminatimu zara :D

heheheheh..

sharamli said...

waktu mula2 tgk p0n trus tringatkan kamo0 syg...ha3

sI tEDI said...

he he he..

lagu dia best!

zan-xray said...

kagum nya sapa yang cepat mata mengecam jenama tu..
kalau tak diberitahu tak tau pun.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shayangggggggggggggggg.

sengal okeh :P agagaga

bubbye said...

ceh zara.buat aku bergenang air mata cemburu je. T___T

Nakamura Kazuki said...

hahaha.tahniah zara...kamu memang glamorus sensei yang galamor..hahaha

nursarah87 said...

like the clip!

Dak Wan said...

Jenama apakah itu?

Farhana said...

Zara.. Hoho.. Pemes.. Macam ku juge laa, farhana puteri bumi kenyalang.. Kah kah kah.. Giler prasan.. ;p

hans said...

ko keluar tv?
iklan apa?

poyaty said...

hehe. xde pasan, ramai betul org kat iklan tu. saya add link kamu. senang mau jenguk ke sini.

anith said...

cikgu vooogue g2! hahahahaha

.ieLah. said...

haha..
nama ko komersial kan sayang?
:)

i'msosupernotcool said...

haha..
feymes r ko..

zella said...

glamernyer.... ;)

oranglidi said...

mane satu ya? nak tgk lu

~0~ said...

da jadi star...ekekekek

puding roti said...

haha

Lifesaver said...

aku mati2 ingatkan kamu ada dik

enyheartsdiamond said...

zara!!!i pon ada cerita ttg vid ini ;)

..nOj.. said...

eh suka sgt iklan ni... sgt seronot menonton