Monday, February 08, 2010

Cikgu Pelik Terbaik - Kenyataan Kontroversi : Mungkin Bujang Sampai Mati - Digunakan Sebagai Ayat Memancing Undi Oleh Budak Bebuli.


Malam tadi ada misi yang gila-gila punya terbaik.
Terima kasih pada rakan-rakan yang berada di atas talian demi menyokong permintaan aku untuk dapatkan salji daripada seorang penulis blog yang sedang berada di Rusia. Ya, kita akan tuntut pada dia kalau dia menang.
(Gelak keji)

Terima kasih kerana percaya aku seorang wanita muda.
Terima kasih kerana mengundi aku di sini.
Teruskan mengundi selama seminggu boleh?
(Angkat-angkat kening sambil senyum menggoda)
Terbaca penulisan yang dibuat oleh budak pelik pucat yang sukakan bebuli.
Ya, terima kasih kerana promosi aku ini.
Sangat-sangat aku hargai.
Tapi kenapa keluarkan kenyataan kontroversi itu wahai lelaki?
Kamu boleh baca penulisan dia yang penuh dengan skandal dan sensasi dengan menekan SINI.
(Geram : tumbuk-tumbuk tangan kiri)

Ketawa.
Apa pun, terima kasih kerana sudi untuk memancing undi buat aku wahai kawan.
Nanti jangan lupa pakai baju bila ke pejabat ya?
Aku tidak mahu bersengkokol dengan orang yang nakal dan agak berbahaya.
Eh, perlu ke aku keluarkan kenyataan seperti itu pula?
Ketawa.
Jangan lupa - siapa pelopor keganasan rumahtangga.



Sedang bersiap untuk ke sekolah.
Ada sukan lagi pagi ini buat hati seperti bercinta.
Membakar kulit yang semakin hitam menggila.
Ah, katanya tanggungjawab sebagai wanita muda.
Tiada hak membuat bising wahai pengelola merangkap ketua.
Bukankah cinta dan air mata perlu dalam mengumpul mata?
Senyum simpul, kenyit mata tanda mesra.

Zara : Perlu bersedia menghadapi segala cabaran yang mendatang dengan pemikiran yang jelas dan tidak sia-sia. Senyum pengubat duka dan lara akibat kehilangan seorang teman baik malam tadi - sudah cukup sepurnama.



Sudahkah kamu semua meninggalkan alamat blog (URL) di 
Terowong Kecil Cinta Zara ?
Sudahkah kamu lihat bukti Zara seorang wanita di SINI? Jangan lupa undi ya?

10 comments:

joegrimjow said...

awal bangun rini cikgu
hehe

asyik ckap cinta je ni
bile nak join contest?
;-)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sudah banyak kali vote untuk kamu! ekekeke! yeehaa! =D

YuSeNzE - KniGhT said...

wakaka~~~ terbaik, terharu, tergugat, tersentak... ngeeee~~~

Lifesaver said...

hehehe..ramai yg sokong kamu dik

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

vote vote vote.. ^^

mamai said...

kenapa pakcik tak buang undi

ezzati said...

x phm lak..nnti nk terjah blog2 tersebut..hehe

Emora Valeria said...

cikgu yg sgt hevat!
vote!
hee~btw entry ni sgt best untk dibace!

EISENHOUR said...

btl2..cikgu sgt havoc..oh yea
haha..
mesti best bljr ngn cikgu..

acap2405(1169) said...

hahaha..
biar kulit itam..
pastu leh arr tuntut komisyen dari guru besar..
hahaha