Sunday, February 07, 2010

Kalau Kamu Masih Tidak Percaya Aku Seorang Wanita, Ini Aku Mahu Tunjukkan Bukti. Sila Buka Mata Hati.


Aduhai.
Masih ada yang kurang percaya aku seorang wanita muda.
Geram sungguh dibuatnya.
Ada yang mahukan bukti.
Ini memang mencabar kewibawaan sijil kelahiran dan kad pengenalan aku.
Eh, juga diri aku sendiri.

Aku pernah menyatakan, jangan cabar aku.
Jangan sesekali laungkan bahawa entah betul atau tidak aku ini hasil penciptaan dari rusuk kiri.
Memang adrenalin aku lari laju-laju.
Memang denyutan nadi aku berkadar tinggi.

Kamu mahu bukti?
Ayuh, tekan SINI.
Cepat!

Kamu lihat siapa?


Peserta nombor 52.
Shafaza Zara Syed.
Asal : Johor.

Ada gambar gadis ini?
Ada atau tidak?
Buat muka ketat.
Gigi kancing kuat-kuat.
Ya, itu aku.
Makanya kalau aku bukan seorang wanita muda, sudah tentu aku tidak akan berada di situ.
Cabul sungguh mulut yang kata aku pernah menukar jantina.
Nanti aku ganyangkan.
(Singsing lengan)

Senang sahaja kerja kamu.
Lepas kamu lihat, sila pergi ke kawasan tepi.
Nah, kalau kamu sayang aku, kamu boleh undi aku.
Kalau kamu tidak suka aku, pilihlah mereka yang kamu rasa perlu.
Senyum.

Ada sesiapa lagi yang tidak percaya aku seorang wanita?
Bukti ada di sini.

Zara : Ada rakan yang kurang percaya aku kini wanita yang sudah berkerjaya. Mungkin dia masih fikir aku anak gadis yang mentah dalam mengejar arus dunia.



Sudahkah kamu semua meninggalkan alamat blog (URL) di 
Terowong Kecil Cinta Zara ?
Sudahkah kamu lihat bukti Zara seorang wanita di SINI? Jangan lupa undi ya?

18 comments:

nurfaiz shaidan said...

salam kak zara
hehehe
saje2 mlawat
dah undi dah akak dlm pncarian top 100 tu
moga2 menang ye
good luck!

i.am.belle said...

ok, voted for u. good luck hon'.

err btw siapa ben ashari tu? xD

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah top 100! =D

acap2405(1169) said...

saye sentiasa percaya cikgu nih perempuan..
ader ker murid laki nak mintak no tepon cikgu laki..??

zool said...

Siapa yg cakap tu,, Kasi dia pelempang sikit

Cik Biol said...

good luckkk !!

L said...

beb~

sounds lovely~

a lovely young lady like this people thought as a guy?

which fucking bitch said that?
crap~

naz said...

caya lah cikgu zara. kalau menang ada bukti lebih kukuh tak? hahahha

Wanita Itu said...

wow!! :p

mYpRecious said...

bagi jek pelempang hard core punk sejibik.. ehek.. =P

EISENHOUR said...

lawak sungguh cikgu zara nih..haha..awk wat sy terguling2 dah..woh..haha

i'msosupernotcool said...

ye2..
saye undi..
hhuhu

Cik Akma said...

ini mmg wanita sejatiii nih ehehe :D

«♪Ruff♪» said...

wah gudluck ek

hisham said...

salam cikgu...comey la aweq ni,,,,hehe

aini hayati said...

yuhuu..pic saja..i pun leh letak pic perempuan..hahha..jgn mare

Bunga Hati said...

Ni ke perempuan?

I setuju dengan Aini Hayati.

Sapa2 boleh letak gambar perempuan.
Google je gambar, tak pun curi dari Facebook sapa2 pun boleh.

Menyampah lah.

Dah lah muka tak lawa.

Lifesaver said...

aku dah vote kamu dik