Saturday, February 13, 2010

Panas! Pendedahan Ekslusif : Zara Sebenarnya Adalah Seorang Lelaki (Baca : Pondan) Yang Terkenal Ya?


Sedang sibuk dengan urusan keluarga.
Sungguh, memang sangat sibuk tetapi disebabkan terpaksa memeriksa surat elektronik atas urusan rasmi, terjumpa pula sesuatu yang ekslusif dan buat diri mahu ketawa sehingga keluar air mata.
Basah.
Banjir.
Ketawa lagi.

[Tekan untuk tumbesaran]

Sudahlah, aku mahu teruskan masak.
Buat Salma Megan Fox, nama kamu memang gah.
Tapi tulisan kamu agak macam sampah.
Menyampah.
Kamu mahu cari masalah?
Dengan manusia bernama Zara?
Sekali lagi kamu buat aku ketawa berdekah.

Ah Salma Megan Fox, aku ada ramai kawan yang seperti kamu.
Tetapi mereka sentiasa menyokong aku.
Eh, entah-entah kamu ini penipu.
Jaga-jaga, nanti aku selak kain, mahu periksa sama ada kamu ada bulu.
Malu.

Masa untuk masak ikan keli.
Jaga diri.
Aduhai, bila aku tidak mendiskriminasi, ada pula yang cuba untuk menginjak diri.
Kasihan puan ketua keluarga yang sibuk usung perut ke sana ke mari.
Penat bawa puteri sulung tanda cinta hati.
Penat terbaring, melahirkan dengan susah payah, kamu tidak sanggup fikiri.
Eh, anaknya ini wanita sejati!

Zara : Ketawa dengan tulisan begini. Aduhai. Sampainya hati.



Sudahkah kamu semua meninggalkan alamat blog (URL) di 
Terowong Kecil Cinta Zara ?
Sudahkah kamu lihat bukti Zara seorang wanita di SINI? Jangan lupa undi ya?

33 comments:

mrdzy said...

huhu..ingatkan zara artis mana la.. rupenye tuan punye blog ni rupenye.. by the way,only person have meet u know who u really are right? tapi tertanya gak, pondankah anda? haha~ just joking~

Fina Fento said...

si salma ni ada masalah kot..

HIZAMI said...

;D

Qismina said...

hahaa.. dia tgk tang mana pon tak tau. maybe dia raboon kot. huhu..

Helmi Razali said...

Zara, pondan atau tidak tuhan tak tengok. Tuhan tengok iman kan zara. Kan..? :-)

cik ian@aH Lian~ said...

yang, awat tak cakap dah
tukar jantina kepada pondan?
menci tau...ekekek nanti antar sikit
masak ikan keli tu...

lawak baca tulisan org tu,
nak wat gaya2 blogger meletop
wat entry,
tp...alahaiiiiiiii!

kasihan!
kasihan!
kasihan!

Helmi Razali said...

Dan sabar = sebahagian dari iman

Cik Biol said...

isk2 ade2 je kan dengki la tu huhu

yangbaik said...

erk.... tercekik tulang ikan keli plak... ekekekek

Paan said...

Masalahnya yang dia tu menuduh, dah pernah jumpa depan2 ke? Amende la.

Haters, biasa la. Diorang pikir diorang je betul.

acap2405(1169) said...

hahaha..
cukup dah semua gelaran..
lelaki,pon pon dan sewaktu nganya..
sian kak zara..
puas letak muka tapi orang taknak percaya..
huhu

T_T

haziqidham said...

" jiwa beriman tabah hadapi dugaan " damailah hati tenanglah jiwa..

avid gunner said...

roflmao!

sayang said...

lol . ingatkan zara artis mana rupanya penulis blog ni upenye .. hohoh .

noor afzan said...

aik..camno lak boleh macam gitu lak?
dah tak reti beza ke pondan ngan wanita sejati cik salma oii.~

isk2..
ada juga orang macam gini..

Kamsiah said...

haha..lawak giler...yg ayat2 salma tu ala2 pondan...auuuww tak rela nyah...

kisahsensasi said...

Ayat dalam email yang memang tak boleh blah....hahahaha....

hans said...

hahahaha
bila ko tukar jantina ni zara?
hahahaha
lawak aku baca
eh,bila nak pos hadiah ni?
penat den menanti2
hahaha

cik EPAL said...

aik? tukar jantina pulak :D

Anonymous said...

aik, tak tau plak zara ni pondan. yg aku knal dia ni pompan sejati.

p/s: zara tak suke akuh isap rokok depan die hehe..

-farday-

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

cik salma tu mau tumpang fofulariti cik zara yang kebabom nih agaknya...kehkehkeh =D

Atiqah Adnan said...

biarkan dia k zara..
yang penting zara bahagia dan jangan sesekali memikirkan bacaan busyuk macam tu ok sayang..?

biarkan.. Allah tahu siapa kita ok..

kutojimedo said...

huahuahuahuahua
XD
XD
XD
saket perut saye bace kak!
lawak gile salma megan fox tuh
XD
XD

et said...

ahahaha.si megan tu pondan jugak ke? uuuu~

Emora Valeria said...

ntah2 dia yang pondan.erk?
ahaha..
peduli ape same dia.
zara tetap berdiri gah di persada.

~0~ said...

ape ke gila si megan fox tue...hahahha

Amar Amirah said...

sangat out of no where!hahaha.

Pocket said...

tahu dah siaper yg tulih tuuu,
ngan penulisan tu n ngan nama ittu,
pocket dah buleh agak daahhh..
tp tak per.. biarlah rahsia kata dato'

suma orang jelesh sebenornyer,
zara yg hebat lagi mengancam..
sila teruskan membuai dunia dik:D

yey!!

1tomyam said...

hahaha..lama tak jenguk sini sekali baca gelak terus...yg email tu pun lawak yg balasan lagi lawak...ni semua kes dengki la kot....alahai hahaha

ArmaniWhite said...

salam.. i baru je folo blog u.. & i wonder, kenapa ada org bleh pikir u pondan ek...?


*gadis tulin yg keliru*

Wanita Itu said...

oh gila?

bellar0ssa said...

zara.aku mcm nak gelak pon ade bace emel ni..cm bengong.

Lifesaver said...

ish2..org camtu pon ada