Tuesday, February 09, 2010

Tembam - Seluar Dalam - Merah Jambu - Pelukan Dan Ciuman Hangat - Basah Nikmat - Masa Untuk Tarian Tiang. Hebat Juga Cara Kamu!


Jaga-jaga.
Penulisan kali ini akan dipenuhi dengan unsur kontroversi tahap tinggi.
Jangan baca kalau kamu rasa masih naif lagi.
Pejam sebelah mata kepala, buka mata hati.
Penulisan ini di pagi hari.
Ketika hati sedang dimusnahkan dengan jeritan harakiri.

http://4.bp.blogspot.com/_JTfw5LCUqqs/SdmD-P1k5UI/AAAAAAAAArg/a-QIL7rzSB4/s400/cute%2Bpanties.jpg

Diam.
Fikir.
Adakah gambar itu bakal mewakili segalanya?
Coretan yang bakal dihidangkan dalam menongkah arus dunia?
Senyap.
Duduk dan fikir.
Apa yang salahnya dengan institusi sebuah dunia.

Kadangkala aku sering terfikir, apa yang buat kamu datang ke dunia?
Ah, ini bukan disebabkan oleh perancangan ibu bapa.
Maksud aku, dunia yang kecil ini - Dunia Sebelah Zara.

Acapkali aku jengah-jengah juga perkataan apa yang buat kamu terdampar di sini.
Kadangkala mahu gelak kuat-kuat.
Kadangkala rasa diri macam musibat.
Eh, ini bukan muslihat.




Ini yang aku dapat dari minggu lepas.
Eh, sudah dekat sangatkah dengan Hari Kekasih sampai orang gemar mencari sesuatu yang berkaitan ia di sini? Ah, kalian fikir aku hidupnya jiwa-jiwa?
Jiwang barangkali?
Ketawa.

Ada juga gambar keluarga bahagia.
Itu aku pasti sangat dari penulisan yang mana.
Senyuman ukir lagi di muka.



Ini yang aku dapat dari bulan lepas.
Bulan sebelumnya lebih hebat.
Sampai aku entah rasa mahu ketawa atau hentak kepala.
Keliru sekali aku dengan apa yang sewajarnya aku nyatakan dalam perasaan hati batu.

Tarian tiang.
Sumpah, aku memang berguling sehingga jatuh dari ranjang lihat perkataan itu.
Wah, siapa lagi yang gemar terjemah perkataan di sini ya?

Tetapi yang pasti, kalau aku periksa kata carian, aku tidak akan terlepas dari lihat tiga kata carian yang membawa kamu masuk ke sini di luar sedar atau tidak.
Tembamnya.
Basah nikmat.
Pelukan hangat.

Oh, kamu tanya apa kena dengan tajuk aku?
Itu antara kata carian yang bisa menyasarkan kamu ke mari.
Eh, ini masih perlakuan normal - cuma sekadar berbasa basi.

Hebatnya dengan manusia kini.
Entah apa yang sering dicari.
Buat aku gelak sendiri.
Buka mata, buka hati.
Renungkanlah sendiri.
Aku terpaksa pergi.

Zara : Selamat maju jaya buat semua peserta merentas desa peringkat daerah hari ini. Oh, aku bertugas hari ini - budak bawah umur pula. Alahai.



Sudahkah kamu semua meninggalkan alamat blog (URL) di 
Terowong Kecil Cinta Zara ?
Sudahkah kamu lihat bukti Zara seorang wanita di SINI? Jangan lupa undi ya?

34 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

sbnr yea, mai tk bape nk faham dgn keywords ni kt nuff.. mne dtg ye tu smue? dari blog kite ke?

ariff said...

basah nikmat. WoW!
memang nikmat!!
haha.

barangkali basah nikmat ni klimaks la kot.

takkan la basah nikmat sebab basuh kereta.

haha..

kasi kamu keyword density banyak2 lagi :D

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tarian tiang? oh my... =P

cintaAnna said...

tarian tiang tu mendanye?


hahahah...apa agaknya yang dia cari ek?

aduyaiii....dasyat sungguh kerword kamu cik zara..hahahah

Lifesaver said...

byk perkataan yg high not ni..hahaha

zara said...

tajuk hangat gilak. huhu~

Framestone said...

awat xde org nk search bende2 cam tue dalm blog bro ek he..23x

he..23x tp tetap ade gak yg bukan2 di blog bro huhuhu

comey nye yang warne pink tue... (bukan yg sepasang tue ek)

BroFramestone Blog

mYpRecious said...

Tarian tiang pon ade.. lol..
mcm2 menede org search ek..

Public Uranus said...

zara saya link kamu ye =)

mamai said...

perkataan macam nie mmg selalu menarik minat orang ramai....bertapa la dunia ini

jijie said...

erk..
semua words tu sangat kontroversi..
adeh~

ezzati said...

heheheh..samala aku nye blog pn ada keyword lucah2...msti durang hampa kann..heheh :p

itafukada said...

hai sygku zara,

OMG..

keyword hebat!
penuh nikmat?
tarian tiang?
mungkin yg menaip itu tergolong dr buruh2 yg dahagakan jus oren utk diteguk dgn penuh nikmat sambil menari-nari di tepi tiang..hoho..

owh..naifnya otak suciku ini.huhu..-__-'

psstt..dunia sblh zara, i misheww..

noor afzan said...

macam2 la..

Dak Wan® said...

Rasanya keywoard tu hasil gabungan perkataan kot?

sI tEDI said...

erk!

yangbaik said...

alahai zara,
nape lah guna tajuk tu...
macam xxx plak...

btw aye dah undi ....

vidadarisakura said...

sama cam blog aku la tu.

EISENHOUR said...

cikgu sgt HOT pg nih..muahaha

Hazzy Ishak said...

tarian tiang...very very the...
hahaha

tunbegia said...

sungguh basah,

salamm,

zan-xray said...

Tak menahan gambar tu..,
pink kaler lagi tu

acap2405(1169) said...

tarian singa pernah laa dengar..
tarian tiang tak pernah lagi..
aper laa maksud tarian tiang tuh..

faqhrule said...

cikgu mata hitam,

chegu mata choklat jarang basah sekarang, cuaca sangat panas, tak sempat sampai bilik dari sekolah sudah kering.

GhOsToNe said...

hahaha..

kelakonya...

eddie dewanaga said...

terlalu ramai gadis yg cantik untuk gua vote diorang, tapi macam biasa, gua pasti akan vote kroni gua...

u got my vote, dear !

Alimaz-Kembara Terasing said...

gila bahasa ka depa nih....heheheh

hydir said...

hoho .. bahaya betul kalo blog org pompuan di datangi keyword2 gitu ..

:P

DeeN said...

Tu dia aihhh. Sapo plak yg mencari sampai macam tuh. Hmm... tp tak mustahil ada kan...! Traffic jammed! Hahahahaaa...

naz said...

petikan yang amat berahi berpeluh dahi hahaha

wan fahmi said...

basah, nikmat!

memang blogger yg power!

Pais Chaos said...

pic tu ada yang belah atas punya tak??

Melz said...

hoho ganeh keyword :P

chamn said...

umang ai~ nasib baik gua da lebih umur 18 taun.. hakhak!