Wednesday, June 30, 2010

Bola Jaring Dan Futsal Dengan Kasut Ini, Boleh Bukan?


Salam semua.
Masih di sekolah.
Hari ini masih di sekolah, dengan suasana yang menggembirakan.
3 eksperimen dan ramai kawan-kawan di bilik guru mula tertanya-tanya ke mana kelibat aku.
Ah, aku kalau melibatkan eksperimen, memang sanggup berguling gembira di dalam makmal kimia. Ketawa.
Baiklah.


Muka menggembirakan kalau acara padang. Gila.

Mahu ke padang.
Acara sudah mahu bermula.
Selamat tinggal.
Oh, hari ini tidak membawa kasut sukan. Maka akan memakai kasut begini ke padang. Boleh?


Suka gila dengan kasut ini bila dipakai dengan sarung kaki. Ya, sarung kaki adalah wajib.

Nota Kaki:
1. Sudah pulih dari kecederaan, apakah boleh berlari di tengah padang dengan baju kurung dan kasut di atas?
2. Rindukan kawan-kawan.
3. Nakama, aku mohon maaf.

Zara : Bersedia untuk beraksi di tengah padang yang panas dan terik. Senyum.

Nikmati karya pertama Shafaza Zara Syed di Aksara Keraian.[Halaman Peminat][Kumpulan Pembaca][Bab 01] [Bab 02][Bab 03][Bab 04][Bab 05][Bab 06][Bab 07][Bab 08] [Bab 09][Bab 10][Bab 11][Bab 12][Bab 13][Bab 14][Bab 15] [Bab 16][Bab 17][Bab 18][Bab 19][Bab 20][Bab 21] [Bab 22] [Bab 23] [Bab 24][Bab 25][Bab 26][Bab 27]

13 comments:

intanurulfateha ❤ said...

.tak pernah main bola jaring
.teringin!

Epul Azimi said...

nk main bola jaring jugak cikgu.........ehehe

Hizami Rahim said...

kalau bola jaring,
lagi senang nak shoot bola tu.
;)

Nur Su'aidah said...

takkan nk pkai kasut nih zara? hahaha. terseliuh karang~ ku dah lama tak main bola jaring~

myda said...

chaiyok2...

~** PROFFY **~ said...

wakakaka Zara..
aku pun selamber je pakai hills di padang :) siap pakai baju kurung lagi...

naz said...

kasut ni mcam tahan lama di padang hahaha

En iLham said...

comel sungguh kalau cikgu zara pakai kasut tu pg main bola jaring

mesti lompat boleh lagi tinggi

haha

LORD ZARA 札拉 said...

intan :

ya ke syg?
jom main!

Epul :

jom!!
wee~

Hizami :
tepat sekali ok~
kih3~

Su'aidah :
kih3~
oit, jangan g rumah kawin, kita gi dating sama2 yok~

myda :
arigato neh!

Proffy:

Harus ok~
ha ha ha~

Naz :
jom main sama2 naz~
LOL!

Ilham :
kih2~
kamu nak kata kak pendek eks?

acap2405 said...

jom kak zara main pingpong..
saya juara kat rumah saya nih..
pakai selipar jepang mahupun crocs pon bleh..

miss nana said...

no no no. jgn guna yg tuh. pergi tukar selipar jamban.ngee~~

Jemput jenguk sini
Berita Baik untuk Cats lover

DaNieL HafIz said...

dah lama x kunjung ke blog ini, kengkadang sibuk dengan dunia memasing. pe2 pon teruskan menulis yer....

Mohd Adziim said...

Ho..kot nak trasa mdh injured bleh r pkai kasut tu.