Saturday, June 26, 2010

Hitam - Perak - Jingga. Mana Satu Pilihan Hati Kamu Di Hujung Minggu Ini?


Salam hujung minggu.
Soalan bagi minggu yang ceria ini, mari kita pilih warna yang paling sesuai untuk gambar di bawah ini.
Cuma beritahu Zara, warna apa yang kamu pilih dan mengapa.
Mari teka sekarang.


Sebagai model soalan minggu ini. Sila berikan tepukan pada dia.
Gila.

Contoh jawapan aku.
Warna pilihan adalah hitam, kerana hitam nampak elegen serta boleh menyamar menjadi Lelaki Kelawar (baca : Batman). Ketawa.

Apa pilihan kamu semua?
Hujung minggu begini mahu menulis sesuatu yang lebih santai sedikit. Bukannya apa, awal-awal pagi begini aku sedang melakukan aktiviti melatih diri untuk menjadi isteri yang sempurna (oh, ayat sumpah tidak boleh tahan walaupun hakikatnya masih tiada teman lelaki). Senyum.

Nota Kaki :
1. Akan berusaha menggarap Legasi Cinta Alisia Bab 27.
2. Mungkin akan melawat nenda yang dimasukkan ke Hospital Pantai di Ayer Keroh, Melaka semalam.
3. Membunuh perasaan sendiri bukanlah mudah tetapi demi memastikan persahabatan terjalin erat, aku redha.

Zara : Senyuman yang lahir dari hati bukanlah detakan yang bisa membuatkan jantung sakit dan gugur ke bumi malahan ianya simbol keikhlasan yang bakal terpateri.

22 comments:

MuNsYi SaMa said...

i'll go with black or silver. =)

cik senah said...

HITAM itu menawannnnn! kak zara amek hitam hitam hitammmm. hehehhe

rAtu saLju™ said...

saya pilih hijau metelik..erk..xde dlm pilihan jwpan la..ekekek...hitam la smart..sngt 'batman'...wuahahah

fndrocka said...

ni hadiah untuk contest hari guru tu ke?

lilacfla said...

hitam itu 'panas'

MK Kimi said...

xde kaler lain?

xpelah...i go 4 black!

Anonymous said...

mampu ke nak beli keta ko ni?

cam tak mampu je

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Nak pink boleh? Err, adakah ada warna pink?

adha said...

Biru indigo cam best je...:D

Eza Rashid said...

purple,and white,,,,ehhhehe,,,,

Azrul Hisham said...

wahhh...nak beli kereta baru ke? hitam pun ok...hehe

Kujie said...

kak jie suka putih..cantik oooo zara kaler putih.

erk..mcm sama je kita

kak jie pun tgh menunggu gak

e5 said...

Hitamlah best....nampak VIP skit...skit jerla...

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Okey kali ni betoi. Putih smart! :)

Anonymous said...

kalau kak amek hitam, nnt yg bahagian ori hitam tu tak nmpk, yg kat bumper tu.

tp kalau kak amek jingga/putih so bahagian yg ori hitam tu nampak la, so akan nmpk lg menawan. so pilih la jingga

Cairell said...

kalau kak amek hitam, nnt yg bahagian ori hitam tu tak nmpk, yg kat bumper tu.

tp kalau kak amek jingga/putih so bahagian yg ori hitam tu nampak la, so akan nmpk lg menawan. so pilih la jingga

*komen sblum tu tersilap klik anon

balqis said...

amekla perak aka silver, nanti boleh digayakan dengan brg2 kemas berwarna silver. cun tak?

:P

diya said...

da nak beli ke dear?
go for hitam..cantekkk ;)

Anonymous said...

I like your blog !!Thank you. They are really great .
do not miss my goods , they are very beautiful !!
Fashion watches
Discount watches
Antique pocket watches
Engraved pocket watches
pocket watch
Keychain Watches

Anonymous said...

tuan punya blog ni kerek seyh.. satu komen readers pun x balas.. bajet best je..

noor afzan said...

jingga..
nampak garang dan semangat!..
saay beli myvi kaler tu..
heart my baby orange so much.

LORD ZARA 札拉 said...

ANON #1 :

Oh, kau jaga slip gaji aku ke?


ANON #2 :

ha ha ha.
aku datang semula jawab ke blog2 orang yang tinggalkan komen. Baca blog diorang~

Kau ada tau?
Tak.
Sebab apa?
Sebab kau takde blog.
Sila berak di tepi beb.