Thursday, August 12, 2010

Ramadhan #01 - Alhamdulillah, Projek Tadarus Al-Quran Mendapat Sambutan | Senarai Nama


Salam Ramadhan.

Alhamdulillah, Projek Khas Ramadhan - Tadarus Al-Quran bersama rakan maya mendapat sambutan baik. Aku telah mewujudkan satu halaman khas untuk para peserta yakni rakan-rakan melihat nama mereka sama ada tersenarai ataupun tidak. Jika belum tersenarai dan mahu turut serta, sila berikan nama anda kepada aku. InsyaALLAH, boleh aku letakkan bersama-sama.


Jujurnya, aku rindu mahu berbuka puasa dengan gadis ini.
Sab, kalau awak baca ini, walaupun kita makan di atas meja masing-masing, saya rindu dengan suasana makan bersama-sama di dalam bilik kita yang mesra.

Lebih penerangan kalian boleh dapatkan di tepi blog ini.
Terima kasih atas sokongan yang kalian berikan.
Aku sangat hargainya.


Waktu berbuka puasa daerah Muar/Ledang : 7.23 malam.
Juadah berbuka puasa : Bubur ayam dan apam pisang buatan Bonda.

Zara : Menelusuri hari yang mempunyai nilai nikmat yang tidak terhingga, membuatkan aku terhenti pada satu takah yang aku sendiri tidak begitu pasti. Apakah itu jalan yang aku mahukan dalam hidup ini? Aku cuma mohon keberkatan daripada Allah Yang Maha Esa.

Nikmati karya pertama Shafaza Zara Syed di Aksara Keraian.[Halaman Peminat][Kumpulan Pembaca][Bab 01] [Bab 02][Bab 03][Bab 04][Bab 05][Bab 06][Bab 07][Bab 08] [Bab 09][Bab 10][Bab 11][Bab 12][Bab 13][Bab 14][Bab 15] [Bab 16][Bab 17][Bab 18][Bab 19][Bab 20][Bab 21] [Bab 22] [Bab 23] [Bab 24][Bab 25][Bab 26][Bab 27][Bab 28][Bab 29][Bab 30][Bab 31][Bab 32][Bab 33][Bab 34][Bab 35][Bab 36]

17 comments:

Wanita Mutalib said...

masukkan nama akak ya dik..

terima kasih :)

Shahiran said...

Waah! meriahnya ramadhan kamu ada tadarus lak. Moga puasa diberkati ikut sunnah dan kehendak agama. Amin!

velasrizal said...

alhamdulillah dpt gak sambutan,...

Waktu Berbuka Puasa Bagi Kuala Lumpur Dan Putrajaya 2010

lya said...

nak ikut!

naz said...

berebut orang cari pahala :)

Kengkawan said...

waaa menariknya

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

salam kak zara~
:D terover excited dpt komen dari kak zara!
tahniah cadangan akak psl tadarus tu diterima. semoga berjaya!


truewarnashinesthru.blogspot.com

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

kak zara best gilak.
suka baca posting akak :)
terbaek!
sori tak dpt conteng kat shoutmix, laptop nye resolution kecik..

hans said...

alhamdulillah ramai bagi sokongan

P/S : Kalau Hari - Hari Macam Nih Mak Dengan Abah Tak Payah Dok Risau Dah!

joegrimjow said...

cayalah zara!

Q said...

wow kat tanjung..
bagus idea tadarus tu..

iqbalsyarie said...

Join!saya join!lepas solat,5 muka surat~
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

sesapa ada banyak masa dan lapar..singgah la pondok Cinta ya~hee

LORD ZARA 札拉 said...

Iqbal :

nanti Zara letak nama kamu.

:)

Amanda Eltiqaz said...

alhamdullillah..semoga lebih ramai memeriahkan tadarus al quran awk~

kat masjid sebelah rumah saya pn sentiasa penuh dgn pengunjung =)

mEiZ SHA said...

waa alhamdulillah..:)
dapnyer juadah buka puasa dia..:)

Aini said...

Zara, saya pun nak turut serta. masukkan nama sy ye.

sabariah.noor said...

pah..ingt menu wajib buka puasa saya, puding custard.. hee:)

sob sob~