Tuesday, February 22, 2011

Vlog #2 : Tanpa Solekan Dan Budak Adelaide


Salam semua.
Sebenarnya aku ada lagi satu video khas untuk dipaparkan, tetapi tidak mengapa. Itu aku simpan dahulu untuk seorang kawan dan adik kesayangan maya. Ya, hidup aku kan banyak dihabiskan berbicara dengan manusia yang lebih kenal aku dengan sepenuhnya daripada menerawang entah ke mana.
Sengih.

[Gambar : Conteng apakah ini?

Oh, hari ini dua puluh dua bulan dua, hari ulang tahun kelahiran Abah kesayangan yang ke lima puluh. Sudah boleh buat sambutan jubli perak pula kan?
Pang!
(Kena tampar)


[Vlog #2 - Ulang Tahun Abah]

Walaupun ada ayat yang menggigil sedikit getaran suara, tapi keseluruhan aku rasa lebih baik daripada Vlog #1 yang mendapat kritikan umum. Ketawa. Belajar dari kesilapan kan?
Senyum.

Oh ya, aku ada juga buat satu video khas untuk pemilik blog Oh Malaysia!, saudara Amir Said yang menjadi penaja baju yang aku pakai itu.


[Vlog #1-2 : Ucapan khas]

Maaflah kalau ada kekurangan lagi.
Sengih sahaja.

Nota Kaki :
Akhirnya hujan juga.

Zara : Esok adalah tarikh yang menakutkan. Moga kami tidak akan diuji lagi tahun ini. Moga-moga. Aku amat mohon Ya Allah. [sini] dan [sini]

11 comments:

mR.sYaH said...

adoi xdpt nk tgk video cikgu.. tukang bg internet dh smpi limit..

cik ciput said...

ada penaja baju?bestnya.. =)

**selamat ulangtahun juga buat ayah zara.. =)

miss aisya said...

this video is much more better than the previuos one.hahaha..adelaide yah??

hepi burfday to your dad kak zara!

MATAHARI said...

*senyum*

Amir Said said...

terima kasih utk vlog tu. :D

suffer8zine said...

wahhh ade kamajuan, sampai dua tu

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

takky said...

jubli perak 2 ape??
tak berapa faham ttg cuti2 tertentu terutama ttg cuti hari hol...

oreo oreo said...

suka oh sukaaaaa dengan vlog ini. lebih ceria dan lebih menampakkan siapa kak zara yang sebenar! wuwwwwwuuu! thumbs up kak zaraaa! suka suara serak serak ituuu! otai habisss! nak lagi nak lagi vlog!
=]

Mainur Hasnah said...

suara serak2 je..heheh
vlog mantap
Happy birthday untuk ayah Kak Zara..
best je dapat baju ye.. :)

izzah said...

perempuan macam tu pun ada kan.. dia tak dikongkong.. jadi, jangan la mengongkong pasangan dia pulak.. over je minah tu

kamarukom said...

kehkehkeh~~ yg ni mmg hensem lor zara~~ keep it up bebeh! hahahak