Thursday, March 24, 2011

Selepas Hampir Dua Tahun


Salam semua.
Apa khabar semua pengunjung yang dikasihi?
Teman-teman semua, terima kasih atas doa yang dititipkan. Memang sungguh buat aku gembira dan bahagia. Alhamdulillah, walaupun soalan objektif rasa macam mahu bakar bangunan hotel, tapi soalan esei membuatkan aku mampu tersenyum girang (sambil urut dada).

[Gambar : Susah sangat ke mahu senyum? Sepanjang kursus, aku ada terjumpa orang yang setiap kali kami senyum, dia akan paling muka ke tempat lain seperti tiada perasaan.]

Selepas peperiksaan tadi, aku singgah ke kampus selatan. Maaf atas panggilan telefon yang tidak berjawab sepanjang pagi peperiksaan. Aku dapat rasakan getaran panggilan kalian di kaki semasa menjawab. Maaf lepas peperiksaan baru aku mampu balas, serta jika yang sepatutnya berjumpa tapi tidak, maaf, kekangan waktu disebabkan aku bersama kawan-kawan. 

Oh ya, tadi aku jumpa adik kesayangan aku juga di sana. Sedang dalam tahun akhir pengajian. Kali terakhir berjumpa dia adalah 20 Ogos 2009. Dan tadi adalah 24 Mac 2011. Baiklah, dah berzaman nampaknya. Sadis sungguh =.=

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199528_10150450188465543_885375542_17756319_1745907_n.jpg
Adik lelaki kesayangan dan aku. Legasi terakhir Kumpulan Dinamik kami. Ada sesiapa yang percaya  kami adalah adik beradik? Ha ha ha.

Ada banyak aku mahu cerita, tapi nanti dulu.
Esok barangkali.
Salam semua.

Nota Kaki :
Diam.

Zara : Beku sendirian.

10 comments:

Nobita Sensei said...

2009? mak aihhh...memang berzaman sungguh.

nur anis said...

2 tahun? memang betul-betul lama tu..

suri skaliskaLa said...

uihhh,lamo beno :)

takky said...

wow, so long but congratz coz still can meet...
btw, im back with something in my mind...
dont know if u got my last msg at formspring...
but now im realize something...
:)

Nur said...

mcm bkn adik ke?

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Raouf Sora said...

lame dh dok tggu entry bru kak zara..akhirnyaa!!! hahaha..tahniah laa sbb dpt harungi xm ngan elok..~:)

Adziim said...

colourful sggh pakaian Zara..haha

Anonymous said...

Lorinceee !!!!!

McCat said...

sdh 2 thn gwe putuih cinta...guling2 frust smpe skrg