Tuesday, December 25, 2012

Hadiah Kalian.


Sempena blog ini semakin menghampiri usia empat tahun (ya, DSZ bakal berusia 4 tahun pada 1 Januari 2013 ini) - alhamdulillah. Jadi, sempena menghampiri usia empat tahun blog yang tidak seberapa ini, sedikit hadiah buat kalian yang banyak menyokong selama ini.

Ya.
Kalian boleh baca.
Kalian boleh cetak.
Untuk bacaan kalian sendiri.

Nak jual?
Jangan buang nama aku.
Minta kebenaran.
Boleh.
:)

http://distilleryimage0.instagram.com/242d0fc44dd611e2957722000a1f9a39_7.jpg


Kalian akan dapat edisi yang tidak dipotong mana-mana halaman.

Terima kasih dan selamat bercuti semua :)


45 comments:

Primadona said...

Nak satu!
Biar nanti print sendiri :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Hantar la email :)

MK Kimi said...

Happy birthday DSZ! besar sudah... boleh msuk tadika ;p

eh, nak jugak! tau kan emel aku?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Nak masuk universiti terus!
Hahaha.

Tak tahu.
(muka serius)

MK Kimi said...

mkhakimi87@gmail.com

shandye. said...

hari itu jumpa aku lupa mahu tuntut. craps.

zainatul abu bakar said...

Wah selamat ulang tahun DSZ ke 4..saya dah email :)

MR. SYAH said...

Jiwa ni novel tuk fixi ke cikgu? dan abg faizal sulaiman pun bakal kluar novel dgn fixi juga ke?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Tak. Jiwa ni untuk koleksi peribadi je pun.

Yu.
Dia akan keluar novel :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Yang versi kalau kamu dapat adalah versi bercetak tapi tak sepanjang yang bentuk PDF :D

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

1 Januari nanti. Hahaha :D

Terima kasih.
Dah dapat barangkali.

nitnot said...

wah best nya dah 4 tahun kak! congartes yaww XD nak jugak nak jugak! *takmalu* haha

p/s : nanti kita bagi email. hewhew ;)

ara said...

Nak jugk.. Arabella.ct@gmail.com

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Thanks dear.
Dah dapat kan?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Email me please

Anonymous said...

Nurfakhriah3108@gmail.com

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

U need to email me.
Read the picture please :)

amiruyusran said...

Nak jugak :)

amiruyusran said...

Nak jugak :)... yusran_07@hotmail.com

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

U need to email me.
Email me :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Please email me.

si robot comel said...

Nak jugak, jap nak e-mail hihi

Anonymous said...

nak jugak ;)
ny_shahida@yahoo.com

didie noxious said...

nak wlaupun dah da zine tu.nak jgak...hehe
didienoxious@yahoo.com

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Baik!
:)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Please email me.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

PLEASE.
PLEASE.

Read the photo please.
Please.

didie noxious said...

tq.dah emel n dah dpt :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Yeay! :D

didie noxious said...

tq so much.ni blog yg saya baru hapdet sbg tanda terima kasih saya dekat kak zara:
http://didienoxious.blogspot.com/2012/12/excited-jiwa.html

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

awww!
Thanks dear!

Anonymous said...

Nak boleh??
fatin_syahira91@yahoo.com

ahsfantasy24 said...

Teringin (:

didie noxious said...

welcum :)

didie noxious said...

welcum dear~

efa said...

I want! Lady_effazalila@yahoo.com

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Tolonglah baca ayat di atas.
Tolong email saya.
Email saya dalam gambar tu.
Terima kasih.

:(

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Dah dapat email semalam kan?
:)

Terima kasih sebab email saya.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Tolonglah baca ayat di atas.
Tolong email saya.
Email saya dalam gambar tu.
Terima kasih.

:(

nazihah muhammad said...

Nk jugak! Thanks akak. Tahniah.

Nanti sy hantar email

nazihah muhammad said...

Nk jugak. Thanks akak. Tahniah. Nanti sy email kan

kay_are said...

thanks a lot! baru semalam mintak ngan tak malu nye =P ari ni dah dapat.. kalah pos laju.. Neway, tak bace habis lagi, nanti dah bace baru aku komen r ye.. ape pun thanks!

efa said...

Oh, maaf. Hihi. Okay, saya dah email. Waiting for your reply :)

efa said...

Oh, maaf. Hihi. Saya dah email. Waiting for your reply :)

Beto Ferdaus said...

dirikuskeleton@gmail.com